Home » ESTO B2 – Rohda’76 B2

ESTO B2 – Rohda’76 B2

Door Kees van der Wilk | 2 februari 2016 | Wedstrijdverslagen

We hebben er naar uitgekeken, de dorpsderby Esto- Rohda. We traden aan om 16:00 op veld 1 van Esto. Het was Koud en er stond een redelijk harde wind.
Aftrap Esto onderschepping door Rohda op het middenveld diepe bal op Romano, Romano op snelheid de zestien in en … doelpunt 27 seconde snelste doelpunt van het seizoen.
De spanning was gebroken, vanuit een conrolerend middenveld met op maat inspelen van aanvallende medespelers was er controle op de wedstrijd. De dreiging van Esto kwam uit counters.
Met de rust staat het door 2 doelpunten van Levy 0-3.
In de rust wisselen, met het inbrengen van Stein en Erik komt er nog meer snelheid in het team deze snelheid wordt verzilverd Erik en Stein scoren beide 1 keer en Levy werkte aan zijn positie in de topscorerslijst door in de tweede helft 2 doelpunten te maken. de eindstand 0-7.

Met dank aan Jim Bockkom voor de wedstrijd foto`s en een korte filmpje, deze zijn te vinden op.