Home » ROHDA ’76 MO13/1 – Bergambacht MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – Bergambacht MO13/1

Door Henk Francken | 16 december 2016 | Wedstrijdverslagen

De hele week waren we er al mee bezig. De training werd er helemaal op aangepast. Dit deden we ook met de opstelling. We moesten tegen de nummer één van de competitie. Als we uitslagen van Bergambacht bekeken, zagen we alleen maar grote uitslagen. De zenuwen gierden door ons hele lijf. Iedereen was erg zenuwachtig. In de kleedkamer werd er 200% inzet van ons gevraagd. (Kan dat wel?) We gingen snel omkleden en warm lopen, want we willen de wedstrijd beginnen. We hadden er zin in!

De wedstrijd begin meteen vanaf het begin goed. De eerste aanval was voor Bergambacht, maar die werd goed afgeweerd. Het spel ging van de ene helft naar de andere helft. Samia had al snel een  kans. Daarna zette Bergambacht de aanval in en kwam tot een mooi schot. Het was 0-1. Rolinde kreeg nog een mooie kans, Anouk hield de verdediging goed dicht en Imane liet een mooie actie zien. Toch wist Bergambacht de 0-2 te maken. De laatste actie van de eerste helft kwam van Imane. Ze kwam vrij voor het doel, kapte de keeper uit maar toch leek het alsof een grote magneet de bal van het doel weg duwde. 0-2 de rust in, is een hele knappe prestatie.

In de rust merkten we dat het toch wel vermoeiend is om de hele tijd scherp te blijven. We gebruikte die tijd ook echt om even bij te komen. Dezelfde inzet als in de eerste helft zagen we ook terug in de tweede helft. We creëerde wat kansen en hoekschoppen, maar het was toch Bergambacht dat de 0-3 maakte. We voetbalde goed, en het was mooi om naar te kijken. Rolinde aan de bal, door naar Imane, terug op Samia en toen………… een schot op het doel YES!!! 1-3!!!!!!! We waren zo blij met het doelpunt dat we even vergaten dat de wedstrijd nog niet afgelopen was. Bergambacht bracht dus de stand op 1-4. We kregen nog een paar mooie kansen, Rolinde schoot naast het doel, maar daar klonk het eindsignaal al. We hebben met goed voetbal en goede inzet lekker gespeeld. Ondanks het verlies dus toch positief.