Home » Rohda’76 JO17/2 – Koudekerk JO17/2

Rohda’76 JO17/2 – Koudekerk JO17/2

Door Piet Vlasveld | 5 december 2016 | Wedstrijdverslagen

Met nog twee wedstrijden voor de winterstop treden we om 14;45 thuis aan tegen koudekerk. Met twee verloren wedstrijden zijn we gebrand om deze wedstrijd te winnen. In de eerste helft heeft Koudekerk controle over de wedstrijd met meer mogelijkheden om voor te komen, een doelpunt wordt afgekeurd buitenspel. We gaan met 0-0 de rust in.
Tweede helft we starten sterkt en krijgen al snel de kans om voor te komen, het geluk is niet aan onze kant.
Dan met een prachtige aanval door snel combinatie voetbal wordt Kevin in stelling gebracht en hij schiet de bal hard achter de keeper 1-0. We gaan op jacht naar de twee nul deze wil maar niet vallen. Koudekerk krijgt een counter en 1-1.
Dit is gelijk de uitslag. We hebben gestreden maar het geluk was niet aan onze kant.

Ik wil ook de site van Jim Bockkom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s en een filmpje van de Jo17-2 op.

RohdaJO17-2 – Koudekerk JO17-1