Home » VEP MO13/2 – ROHDA ’76 MO13/1

VEP MO13/2 – ROHDA ’76 MO13/1

Door Henk Francken | 8 december 2016 | Wedstrijdverslagen

Alweer een zaterdagochtend om 10:00 uur verzamelde we ons in de kantine van ROHDA. Iedereen was aanwezig, behalve Sana. Ze was net hersteld van een gekneusde vinger of ze kneusde haar been. We hopen dat ze er weer snel bij kan zijn, want zonder haar is het team niet compleet. Snel op naar Woerden. Daar aangekomen, gingen we ons rustig omkleden en deden onze gebruikelijke warming-up. De wedstrijd voor ons moest alleen nog even de penalty’s afwerken. Daarna konden wij beginnen met onze wedstrijd.

We begonnen (tegen de afspraak in) heel erg rustig. VEP kon meteen het spel bepalen. Door dat de verdediging niet stond op te letten, was het al snel 1-0. Gelukkig konden wij ook wel kansen creëren, maar er kwam helaas geen doelpunt uit. VEP kreeg ook heel veel kansen op de 2-0, maar gelukkig kwam het niet tot een doelpunt. Er volgde ook nog een hoekschoppenserie van ons. Ook nu konden we niet scoren. Toen kreeg VEP een hoekschop. Na wat heen en weer gepingel voor het doel wist VEP toch hun 2e doelpunt te maken. Met een stand van 2-0 gingen we de rust in.

Het was onweer in de kleedkamer. Sandra was helemaal niet blij met het spel wat we lieten zien. Alles wat we geleerd hadden lieten we niet zien. Even snel de limonade achterover slaan en we waren klaar voor de 2e helft. Toch nog een helft om het goed te kunnen maken. We begonnen nu met een veel beter spel dan dat we in de 1e helft hadden laten zien. Het spel ging nu veel meer heen en weer. We kregen nu veel meer kansen. Maar tot een doelpunt kwam het nog niet. Het passen ging nu ook veel beter, Imane paste naar Malika zij op aar beurt weer naar Elise en Elise kwam tot een schot. Helaas belande deze niet in het doel. De hoekschoppen bleven ook komen. Bij een hoekschop maaide Danielle over de bal heen. (jammer ik had hem al bijna als doelpunt geteld) Toch kreeg VEP nog een paar goede kansen, maar het kwam niet tot een doelpunt. De 2-1 hing een hele tijd in de lucht maar helaas bleef het bij 2-0.