Home » Rohda’76 JO17/2 – Zoetermeer JO17/3

Rohda’76 JO17/2 – Zoetermeer JO17/3

Door Kees van der Wilk | 15 maart 2017 | Wedstrijdverslagen

Met een zonnetje in de lucht treden we  om 12:45 aan thuis tegen Zoetermeer JO17-3. De wedstrijd start iets later door omstandigheden. De wedstrijd gaat gelijk op met een aanvallend Zoetermeer, we houden goed stand en weten wat kansen te creëren. Bal verlies op het middenveld zorgt dat de middenvelder van Zoetermeer op kan komen en we staat door een afstand schot 0-1 achter. De wedstrijd blijft heen en weer golven met aan  beide kanten wat kansen. 0-1 is de ruststand.
Tweede helft iets andere tactiek geeft ons meer controle op de wedstrijd en we zijn instaat de tegenstander onder druk te zetten, we komen door een prachtige aanval met een doelpunt van Gertjan 0p 1-1.

We domineren de wedstrijd steeds sterker, via aan aanval over de vleugel komt er een voorzet Houmody weet via de rug van een tegenstander 2-1 te maken. Jammer het doelpunt wordt afgekeurd. We blijven combineren en krijgen wat kansen. Bij het uit verdedigen valt de bal voor de voeten van een tegenstander welke niet twijfelt maar direct schiet 1-2 met nog 3 minuten op de klok. We voetballen voor wat we waard zijn maar het mag niet helpen we gaan met 1-2 van het veld.

Ik wil ook de site van Jim Bockkom onder de aandacht brengen, daar staan de foto`s van de Jo17-2 op.