Home » Puntendeling voor Rohda’76

Puntendeling voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 23 april 2017 | Nieuws

Rohda’76 is al enkele wedstrijden van een overwinning verstoken gebleven. Ook vanuit Kamerik keerden de Bodegravers niet met de volle buit huiswaarts: 3-3. ,,De eerste 20 minuten speelden we heel goed en hadden we zo naar 0-3 of 0-4 kunnen uitlopen,’’ meende coach Boris van Es na afloop. Hij zag zijn team binnen een kwartier een 0-2 voorsprong nemen door Mitchell van Waveren en Dick van Dam. Het overwicht en de voorsprong wist Rohda’76 niet te consolideren. Net voor rust scoorde de thuisclub in één minuut twee keer, 2-2.

Een kwartier voor tijd nam Kamerik een 3-2 voorsprong. Dat Rohda’76 toch nog een punt mee nam naar Bodegraven was te danken aan Steven Holthuijsen. Hij nam vlak voor tijd de gelijkmaker voor zijn rekening, 3-3. Rohda’76 bezet een gedeelde tweede plaats, samen met Bergambacht en Hazerswoudse Boys.

Komende zaterdag komt NSV’46 naar Bodegraven. De ploeg uit Noorden versloeg afgelopen zaterdag kampioen FC Oudewater. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Steven Holthuijsen scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker.