Home » Rohda’76 JO17/2 – DSO JO17/6

Rohda’76 JO17/2 – DSO JO17/6

Door Piet Vlasveld | 24 april 2017 | Wedstrijdverslagen

De dag begint met een zonnetje, tijdens het warm lopen begon de regen. Na een 10 minuten toch maar even naar binnen. Warm blijven en voorbereiden op de wedstrijd. Om 13:30 begint de wedstrijd en het is droog, de wedstrijd gaat beide kanten op wij komen niet verder dat rand 16 echter DSO ook niet bij ons. Niks aan de hand, een communicatie foutje maakt dat we 0-1 achter komen.

In de rust de tactiek bespreken en de opstelling aanpassen, weer het veld op we krijgen grip op de wedstrijd en we voetballen op de helft van DSO welke probeert te counteren. Een snelle aanval van ons Kevin brengt Stein in stelling en 1-1. Met Dinant en Kevin op de vleugels geven we meer druk op de verdediging van DSO. Dit geeft ons een aantal corners via een corner kot Kevin de 1-2 achter de keeper. We blijven druk zetten en jagen op een derde doelpunt na een omschakeling komt Kevin los van zijn tegenstander en lobt de bal over de keeper in het net 1-3. Dit is gelijk de eindstand. Leuke wedstrijd met leermomenten.

Ik wil ook de site van Jim Bockkom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s en een filmpje van de Jo17-2 op

Rohda’76 JO17-2 – DSO JO17-6