Home » Rohda’76 kansloos bij VVOR

Rohda’76 kansloos bij VVOR

Door Ad van den Herik | 4 september 2017 | Nieuws

In de eerste de beste testcase voor het nieuwe voetbalseizoen had Rohda’76 weinig in te brengen. VVOR (Voetbal Vereniging Oost Rotterdam) toonde zich voor de eerste bekerronde meer ‘competitieproof’ dan de Bodegravers: 4-0. In de havenstad keek het team van Boris van Es bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. Een voorsprong die de Rotterdammers in de tweede helft verdiend verdubbelden: 4-0.

Voor de beker koppelde de KNVB Rohda’76 aan nog twee andere Rotterdamse tegenstanders: Maense FC en Ommoord. De laatste is aanstaande zaterdag 9 september te gast op sportcomplex De Broekvelden. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.
De poulewinnaar plaatst zich voor de volgende ronde. Dan gaat het om een knock-outsysteem.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren kon ook het tij niet keren.