Home » Rohda’76 recht opnieuw de rug

Rohda’76 recht opnieuw de rug

Door Ad van den Herik | 1 oktober 2017 | Nieuws

In de thuiswedstrijd tegen Kamerik keek Rohda’76 na een half uur tegen een 0-2 achterstand aan. Daarna rechtten de Bodegravers de elf ruggen om uiteindelijk met een 5-2 zege van het veld te stappen.
Net als bij de seizoenouverture tegen Aarlanderveen (3-3), liet Rohda’76 zich in de eerste dertig minuten de kaas van het brood eten. Kamerik kwam feller en alerter uit de startblokken. Terecht namen de bezoekers een 0-2 voorsprong. Zo’n tien minuten voor de rust leidde de aansluitingstreffer van Jeroen van de Zanden de ommekeer in, 1-2. Na de thee was Rohda’76 heer en meester. De gasten kwamen er niet meer aan te pas. Mitchell van Waveren en Tim van der Werf (kopbal) bogen de achterstand om in een voorsprong, 3-2. Daarmee kwam aan de Bodegraafse doelpuntenhonger nog geen einde. De 17-jarige Wessel Sterk en opnieuw een rake kopbal van Van der Werf bepaalden de eindstand op 5-2.
Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Woerden, één van de titelkandidaten. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Tim van der Werf kopte twee keer raak namens Rohda’76. Foto Kees van der Wilk