Home » DERBY ROHDA F2 – ESTO F4

DERBY ROHDA F2 – ESTO F4

Door Beheerder | 9 december 2014 | Nieuws

De tip van Teun voor deze week is: – Altijd even achter je kijken als je rent Na een aantal gure en koude dagen, was het nu een heerlijk voetbalweertje; zonnetje – weinig wind. Ook heel fijn voor de supporters van beide teams. Vanwege het overlijden van ‘tante Corrie’ werd er voor aanvang van de wedstrijd 1 minuut stilte gehouden. Deze minuut werd door beide teams respectvol in acht genomen. Trots! Eerste helft De eerste helft staat Jesse als keeper. De wedstrijd begint gelijkwaardig. Er gebeurd veel op het middenveld maar nog geen echte acties richting het doel. Als de bal wordt uitgetrapt, schopt keeper Jesse de bal een heel eind het veld in. Wederom een keeper in spé bij de F2??? Vervolgens krijgt Luka aan de rechterkant vrij spel en spurt weg. Jammer genoeg wordt de bal weggewerkt. Daarna een gevaarlijk moment bij het doel van Rohda. Maar gelukkig is daar Matthijs die de bal wegwerkt. Jassim aan de bal maar speelt deze net te ver voor zich uit en de bal wordt gepakt door de keeper. Luca zorgt voor de herkansing van Jassim. Hij geeft een pass op maat en Jassim scoort de 1-0. Vlak daarna scoort Luka meteen de 2-0. Rohda is op dreef! Opgepast…Esto krijgt een schietkans maar ‘gelukkig’ wordt deze in het zijnet geschoten. Vervolgens komt Esto weer opzetten maar gelukkig hebben we Joep die z’n kop erbij houdt en de bal goed terug verdedigd. Hij schiet meteen door naar Jassim maar helaas net geen goeie schietkans. Matthijs laat zich goed van zijn verdedigende kant zien. Hij laat zich niet van de bal afzetten. Vlak voor rust wordt toch de 2-1 gescoord. De jongens krijgen in de rust het gebruikelijke pep drankje en praatje. Tweede helft In de tweede helft staat Matthijs als keeper. Rohda komt na de rust goed uit de startblokken. Volop kansen! De 3-1 komt van de voeten van Jassim. Vlak erna scoort Jens de 4-1 en Jassim de 5-1 en 6-1. Zelfs keeper Matthijs ‘verveelt’ zich. De F2 is zeer aanvallend én verdedigend zijn we goed bezig. Fluitsignaal en de buit is binnen! Goed gespeeld , jongens. We staan momenteel 2e in de ranglijst. Nog twee zaterdagen te gaan. Komende zaterdag een vroegertje bij Alphia in Alphen a/d Rijn. En de laatste wedstrijd (20 december) thuis tegen Reeuwijk. Anja Zaal