0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de voorzitter’ verandert in ‘Van de bestuurstafel’

Van de voorzitter’ verandert in ‘Van de bestuurstafel’

Door Beheerder | 27 februari 2011 | Nieuws

Woensdag 6 juli, Bodegraven  Wie zitten er eigenlijk aan de bestuurstafel? Laat ik daar in het kort mee beginnen. Wulfred Beijeman is onze voorzitter, Martijn Hart penningmeester, Eddie Plomp is secretaris a.i. en houdt zich ook bezig met voetbaltechnische zaken, Ton Böhmer is gedelegeerde uit de jeugdcommissie, Mark Verdoold is verantwoordelijk voor de barzaken en activiteiten, Cindy Lourens voor de damesafdeling en Benjamin Rutjens voor Sponsoring.   ‘Van de bestuurstafel’ willen wij als bestuur regelmatig terug laten keren op de site. Hierin houden wij jullie op hoogte waar wij als bestuur van Rohda ’76 mee bezig zijn. Wil je meer weten of je ideeën met ons delen? Onze telnr’s staan op de site, een e-mail naar info@rohda76.nl of spreek ons aan bij Rohda.    

Hieronder volgen in het kort enkele punten die de revue gepasseerd zijn of waar we achter de schermen, samen met onze vrijwilligers, druk mee bezig zijn:  Gesprekken met een potentiële hoofdsponsor zijn al enige tijd gaande. Er lijkt schot in de zaak te zitten, maar er is nog geen witte rook. Zodra hierover meer bekend is volgt dit op de website.   

Taxi Hoogenboom BV wordt vanaf het komende seizoen, voor een periode van drie jaar, jeugdsponsor van Rohda ’76. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe sponsoren gevonden die een jeugdteam gaan sponsoren.  Nieuwe contracten bordsponsoring: Eind maart zijn al onze bordsponsoren schriftelijk benaderd met een nieuw voorstel. Wij bieden de sponsoren nu meer mogelijkheden met o.a. borden langs het kunstgras veld. Buiten enkele opzeggingen om zijn de reacties tot nu toe erg positief. In juli of augustus willen wij met enkele vrijwilligers de reclameborden langs de velden op orde brengen. Meer weten? Vraag het aan Benjamin Rutjens.  De afgelopen periode is er iets moois ontstaan binnen de vereniging. Een groep enthousiastelingen gaat het komende seizoen het damesvoetbal naar een ‘hoger plan’ tillen.

Zowel dames als meisjes zijn van harte welkom op Sportpark Broekvelden en om dat in goede banen te leiden is er vanaf heden een bestuur voor de damesafdeling. Meer weten? Vraag Cindy Lourens of Patrick Piket voor meer info.   Op Goede vrijdag waren ongeveer 18 jeugdige keepers van Rohda ’76 aanwezig tijdens de keepersdag bij ESTO. Dankzij INKA Computerservice konden onze talenten gratis deelnemen.   Vlak voor Moederdag is de vlaaienactie gelanceerd. Helaas heeft de actie niet het gewenste resultaat opgeleverd, maar zijn er toch zo’n 125 vlaaien verkocht. Op zich had hier meer uitgehaald kunnen worden, maar dan moeten we volgend jaar eerder starten met de voorbereidingen. Wil je meehelpen? Laat het dan even weten aan Mark Verdoold.    

De wedstrijden tussen onze jongste jeugd en hun ouders op de familiedag leverde boeiende duels op waar het plezier van af spatte.  Zaterdag 4 juni vond het Ben van Leeuwentoernooi 2011 plaats op onze velden. Mede dankzij het schitterende weer was het een geslaagd toernooi. Volgend jaar volgt er een nieuwe editie. Naast de sportieve ambities zijn er ook plannen om ons complex uit te breiden. Hiervoor is een bouwcommissie in het leven geroepen met daarin o.a. Masson van Wingerden, Peter van Velzen, Arjan Griffioen, Wulfred Beijeman, Ton Böhmer en Mark Verdoold. Wil je weten waar ze mee bezig zijn? Ze vertellen het je graag.   

Om het financiële plaatje op orde te brengen is onze penningmeester, Martijn Hart, druk bezig om alle contributies te innen. Heel veel leden betalen deze contributie via automatisch incasso en daar willen we als vereniging ook naar toe. Dit is voor zowel de leden als Rohda ’76 snel en eenvoudig. Betaal je nog niet via automatisch incasso? Onder het kopje ‘Club’ en dan ‘Lidmaatschap & Contributie kun je het automatisch incassoformulier downloaden.   Het komt als het goed is zelden voor, maar het kan zomaar gebeuren dat je tegen een kaart oploopt tijdens een wedstrijd. Aangezien wij geen professionele voetbalclub zijn en de kosten voor deze kaarten aanzienlijk zijn is Erwin van Beek onlangs gestart met het innen van openstaande boetes. Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben dan kun je bij hem of Martijn Hart terecht.   

De nieuwe seizoensgids in de maak. Ton Böhmer verzamelt alle actuele informatie van teams, tot sponsoring om het nieuwe bewaarnummer op tijd en zo actueel mogelijk klaar te krijgen.   Alle bovengenoemde punten komen tot stand door de inzet van onze vrijwilligers. Hiervoor zijn wij als bestuur hen erg dankbaar. Vele handen maken licht werk, maar het kan nog lichter met de hulp van meer vrijwilligers.

Wij zijn dus op zoek naar jou voor o.a. de volgende activiteiten: klusjesdag, het op orde brengen van de reclameborden langs het veld, onderhoud van het complex, leider en/of grensrechter van het 1e, 2e of dames, sponsorcommissie, organiseren van een activiteit, zoals de vlaaienactie, familiedag, etc. Ook zijn wij op zoek naar iemand voor in jullie bestuur. Iets voor jou? Maandag 4 juli ben je van harte welkom in de bestuurskamer om onze vergadering bij te wonen.   Onze gegevens zijn te vinden op onze website onder ‘Club’ en dan ‘Bestuur & Commissies’. Wij horen graag van je.   

Een sportieve groet,  

Benjamin Rutjens


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie