0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Algemene informatie

Algemene informatie

Onze club

Welkom bij Rohda’76. Een zaterdagvereniging, waarvan het eerste elftal bij de heren uitkomt in de vierde klasse.  Graag laten wij u kennis maken met onze vereniging. Rohda ’76 wil een gezellige en sociaal stabiele vereniging zijn, waar zowel prestatiegericht als recreatief voetbal mogelijk is. Deze sfeer kenmerkt onze vereniging.

De leiding van de vereniging ligt in handen van het bestuur, dat zich ondersteund weet door diverse commissies. Welke dit zijn en wat zij doen, leest u elders op onze website.

Ons tenue

De clubkleuren van Rohda’76 zijn blauw (shirt en kousen) en wit (broek).

Ons complex

Graag geven wij u een korte rondleiding over ons complex. Dat bevindt zich aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Het bestaat uit drie wedstrijdvelden en een ruim trainingsveld. Veld drie heeft een kunstgrasmat. Rond dit veld staan lichtmasten, zodat het mogelijk is om hierop avondwedstrijden te spelen. Verder benutten onze trainers en spelers dit veld voor hun trainingen, net als het ‘gewone’ trainingsveld. Langs het hoofdveld staat een tribune. Die biedt plaats aan 300 toeschouwers. Ook denkt Rohda’76 aan de allerkleinsten. Zij kunnen terecht in de speeltuin die veilig ligt ingeklemd tussen het hoofdveld en het tweede veld. Tien kleedkamers en een ruime kantine completeren onze accommodatie. Een groep trouwe vrijwilligers spant zich iedere dag in om ons mooie complex in een goede staat te houden. op kaart weergegeven

Onze voetballers en voetbalsters

Rohda’76 telt rond 500 spelende leden: senioren, jeugd (jongens en meisjes) en zaalvoetballers (futsal). De jongste jeugd (tot 12 jaar) krijgt twee per week training van voetbalschool Soccerdream. 

Op donderdagavond trainen onze veterinnen en vrijdagavond trappen recreatievoetballers onderling een balletje. Zij spelen geen (competitie)wedstrijden. Dat geldt ook voor de Ukkies. Deze 4- en 5-jarigen maken op zaterdagmorgen op een speelse manier kennis met de eerste voetbalbeginselen.

Accommodatie Sportpark   ‘de Broekvelden’  
  Broekveldselaan 2    
  Bodegraven   0172-614959
Postadres Postbus 111    
  2410 AC Bodegraven    
       
Website www.rohda76.nl    
       
E-mail info@rohda76.nl   Algemeen
  activiteiten@rohda76.nl   Activiteiten
  jeugd@rohda76.nl   Jeugdzaken
  sponsoring@rohda76.nl Sponsoring
       
Instagram instagram.com/rohda76    
Twitter @ROHDA76    
Facebook Facebook.com/Rohda76  
Linked In s.v. Rohda ’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie