0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » A one man show

A one man show

Door Beheerder | 11 september 2011 | Nieuws

11-09-2011 18:50

Het is zaterdagmiddag 10 september. Het is bewolkt, een graadje of 24 en er heerst een prettige sfeer rondom de velden. Moerkapelle staat op het programma. Na de 6-2 nederlaag van vorige week was het team extra gebrand op een overwinning. Het elftal trad aan in een   4-4-2 opstelling met daarbij 1 wijziging ten opzichte van de elf tegen Schoonhoven:  Joost Kwakernaak ontbrak en daarvoor in de plaats speelde Niels Uithol. Op de bank zaten Stefan van Daalen, Jan-Willem van de Marel en Joël Branger.

Rohda begon sterk maar toch was het Moerkapelle dat de score opende. Stefan Sallevelt tikte de bal in de 14de minuut over Jeroen Kok heen. Geen lekker begin voor onze jongens. Chris Nap zag het gebeuren en die wist er wel wat op. Hij scoorde zowel in de 24ste als in de 27ste minuut. Leuke bijkomstigheid was dat Koos bij het juichen voor de 2-1 door zijn plastic tuinstoel zakte. Woedend gooide hij het restant van zijn stoel over de reclameborden heen.  Ruststand: 2-1.

Tweede helft:

Wissel in de tweede helft toegepast door Koos: Stefan van Daalen  voor Jaap Veldhuizen. De agressie van Koos op zijn tuinstoel was waarschijnlijk overgeslagen op de spelers, want Rohda begon ook de tweede helft sterk en fel en al snel werd de score uitgebreid: 49ste minuut 3-1 door wederom Chris Nap. Chris Nap begon het scoren steeds leuker te vinden en zette in de 55ste minuut de 4-1 op het bord en in de 77ste minuut uit een strafschop de 5-1. Arnoud Troost die een ijzersterke wedstrijd speelde was voornamelijk de aangever of veroorzaker van de vijfklapper van Chris. In de 79ste minuut besloot hij het dan maar een keer zelf te doen met als resultaat de 6-1. Er werd nog een keer gescoord in de wedstrijd en dat doelpunt was voor de bezoekers. In de 84ste minuut was het wederom Stefan Sallevelt die scoorde en de eindstand bepaalde op 6-2. Jan-Willem mocht de laatste 7 minuten nog meespelen. Joël Branger hoefde alleen zijn spierpijn van de wedstrijd bij het tweede eruit te lopen. Daar bleef het bij en er waren alleen nog maar blije gezichten te zien. Volgende week wacht CVC Reeuwijk dat tweede staat met 6 punten. Hopend op weer een goed resultaat sluit ik hierbij dit stukje af. Tot volgende week.

Joël Branger


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie