0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 – BSC ’68

Rohda ’76 – BSC ’68

Door Beheerder | 26 september 2011 | Nieuws

26-09-2011 22:05

Op het zonnige complex aan de Broekveldselaan stond vandaag Rohda ’76 – BSC ’68 op het programma. Op de ranglijst heeft BSC drie punten meer verzameld. Zaak dus voor Rohda om niet verder achterop te raken en de aansluiting bij de clubs erboven te behouden.

1ste helft:

Het was echter BSC dat het initiatief in het begin van de wedstrijd pakte. Dat resulteerde al in 7e minuut in de 0 – 1 voor de bezoekers. Pas halverwege de eerste helft kon Rohda de wedstrijd wat meer naar zich toe trekken. Beide ploegen hadden echter moeite om echt het spel te maken en lang in balbezit te blijven. Waar Rohda probeerde de 1 – 1 te maken, loerde BSC wat meer op de counter. Ondanks dat Rohda wat meer overwicht had kwam BSC in de 38ste minuut toch op 0 – 2 door een knappe kopbal over de keeper. En met nog iets meer als een helft te spelen wordt het dan toch wel lastig om een resultaat neer te zetten. Gelukkig zit er toch best voetbal en snelheid in de ploeg. Een aanval over rechts kwam op rand 16 bij Chris terecht. Die kon de bal met rechts naar binnen slepen en met links uithalen. 1 – 2 in de 44ste minuut. Normaal gesproken speel je dan de eerste helft uit en ga je in de 2e helft op jacht naar de gelijkmaker en mogelijk meer. Rohda echter verspeelde de bal echter op een knullige manier de bal waardoor BSC in de 45ste minuut nog een levensgrote kans op 1 – 3 kon krijgen. Dat de bal er niet in ging mag een wonder heten.

2de helft:

Na een 15 minuten rust, waarin de puntjes op de hoofdletter i werden gezet, stond er een stuk gretiger Rohda op het veld. Een van de eerste aanvallen van Rohda was gelijk de aanleiding voor de 2 – 2. Arnoud kreeg de bal ietwat gelukkig mee en kon 1 op 1 op de keeper van BSC aflopen. Beheerst ronde hij rechts van de keeper af. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Geen van de 2 ploegen had echt een overwicht en er waren aan beide kanten een paar grote kansen. Toch was het weer Rohda wat toesloeg in de 58ste minuut. Vanuit linksachter kon Stefan een goeie pass geven op de weglopende Arnoud die vervolgens de assist kon geven op, de voor het doel vrij staande, Chris. 3 – 2 met nog 32 minuten te voetballen. Het beeld uit de 1ste helft wordt nu omgedraaid in de 2e helft. BSC probeerde meer druk te zetten en de gelijkmaker te scoren en Rohda speelde meer op de counter. Toch is er zoals eigenlijk de hele wedstrijd niet echt een ploeg die er bovenuit steekt qua spel. Rohda in deze fase van de wedstrijd wel wat slimmer. Een counter in de 66ste minuut geeft Wim nog de mogelijkheid om de wedstrijd echt op slot te gooien. De bal gaat echter rakelings naast. Daardoor blijft BSC geloven in een doelpunt. Door een slotoffensief van BSC met veel lange ballen wordt het toch nog een spannende laatste 10 minuten. Een doelpunt blijft echter uit waardoor Rohda na 90 minuten voetballen met de 3 punten in handen staat en op de ranglijst naast BSC komt te staan.

Zo werd het dus toch nog een lekker middagje op de Broekveldselaan. Volgende week staat Perkouw uit op het programma. En dat is geen onbekende. Vorig jaar de kampioen in onze competitie en altijd lastig om tegen te voetballen.
We hopen jullie dan ook weer allen te zien.

Kees


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie