Home » Rohda 6 – Hillegersberg 1

Rohda 6 – Hillegersberg 1

Door Beheerder | 16 oktober 2011 | Nieuws

16-10-2011 20:43

In onze derde thuiswedstrijd moesten we het kunstgras veld weer betreden tegen Hillegersberg 1. Van tevoren bleek al dat dit geen makkelijke wedstrijd ging worden.
Wij dachten jong te zijn maar door Rino, Jos Koole & Whiteman was de gemiddelde leeftijd bij de tegenstander een stuk lager.
De wedstrijd begon onrustig en traag. Niet zo gek als de 1 half 8 op zijn bedje ligt, de ander te diep in het glaasje had gekeken en de ander met bierglazen op zijn eigen hoofd slaat, maar ja. . . .we zijn jong en willen wat. . . .WINNEN.

Joost begon de wedstrijd; Ik ga niet koppen wat in 5 minuten resulteerde in 4 kopballen en het hoofd onder het bloed. . . Wissel . …voor Jeroen die de achterhoede kwam versterken. Met een goed vlaggende Tim wisten we de schade te beperken tot een 1 – 0 achterstand in de rust.

Vol goede moed en met een fitter team dan de eerste helft startte we nog dramatischer dan de eerste helft en kwamen we binnen een aantal seconde met 2 – 0 achter.
Eindelijk leken we wakker te worden en we gingen meer op de aanval spelen. Met een aantal mooie aanvallen en opgelegde kansen hadden we de stand snel gelijk moeten trekken. Uit een vrije trap wist Jos Koole de 2 -1 binnen te schieten en verder kwamen we helaas niet.

Na de 2 – 1 vielen Whiteman, Rino en Peter uit met kramp. Helaas viel ook tijdens deze krampachtige minuten de 3 – 1 en snel ook de 4 – 1 wat ook de eindstand was.

Volgende week gaan we onze eerste uitwedstrijd spelen bij Swift Boys wat ook een moeilijke wedstrijd gaat worden, maar aanstaande donderdag is er straftraining aangekondigd en zaterdag zullen we fit zijn.

Kort om, als we op tijd in bed liggen, niet teveel bier, whisky of wodka drinken en met plastic glazen op ons eigen hoofd slaan dan zullen we scherp zijn en Swift Boys oprollen.