0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1-Soccer Boys 1

Rohda’76 1-Soccer Boys 1

Door Beheerder | 22 oktober 2011 | Nieuws

22-10-2011 21:32

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Soccer Boys gepland nadat het twee weken geleden was afgelast vanwege een te nat veld.

Opstelling Rohda’76

Jeroen Kok, Marius Reijsbergen, Jan-Willem van der Marel, Maarten Frouws, Mark van Barneveld, Joost Kwakernaak, Joel Branger, Arnoud Troost, Chris Nap, Nick Winkel, Wim van der Neut.

Op een zonovergoten maar koud sportpark Broekvelden floot scheidsrechter van Eersel om 14:30 voor het begin van deze wedstrijd. Vol goede moed en duidelijke opdrachten gingen wij de wedstrijd in tegen de nummer twee. Maar na daadwerkelijk drie minuten gespeeld te hebben stond er wel al een 0-1 achterstond op het scorebord. Een bal die op het middenveld slordig werd ingeleverd, kwam terecht bij de spits die de bal in de lange hoek kon schieten. Gelukkig hoefden wij niet lang tegen deze achterstand te kijken want na zes minuten was het Nick met een goed geplaatste vrije trap en Chris kon de bal mooi achter Soccer Boys doelman van Aalst koppen. Een spannende maar rustige eerste helft volgde, veel kansen waren er van beide kanten niet. Soccer Boys dat wel meer in balbezit was maar Rohda dat er een aantal keer gevaarlijk uitkwam via de zijkanten. Tot in de 44e minuut een aanval via de rechterkant van Rohda schitterend werd verzilverd. De bal kwam vanuit een doeltrap bij Chris die kopte door op Arnoud, hij liep tot de achterlijn en zette voor waarna Wim uit het niets opdook en de bal tegen de touwen kon werken, 2-1.

Na de thee werd de druk van Soccer Boys langzamerhand groter. In de 58e minuut profiteerde Wim optimaal van miscommunicatie achterin bij de ploeg uit Bleiswijk In een aanval hiervoor verloor Wim zijn schoen en werd buiten de lijnen gedirigeerd door de scheidsrechter om daar zijn schoen weer aan te trekken. Hij kreeg een seintje om weer binnen de lijnen te komen en op dat moment bouwde Soccer Boys precies op. De bal werd naar de linkerkant gespeeld Wim kwam uit de rug van de tegenstander en maakte oog in oog met de doelman koelbloedig af. Een positieve 3-1 voorsprong. Helaas was dit voor korte duur. In de 62e minuut scoorde uit een afgeslagen hoekschop Soccer boys de 3-2 en drie minuten later werd een kopbal uit een hoekschop door richting veranderd waardoor het 3-3 werd. Ook deze gelijke stand bleef niet lang staan, in de 68e minuut bracht Nick de bal vanaf de rechterkant voor het doel en Chris Nap kon zijn tweede doelpunt van de wedstrijd scoren, 4-3. De druk die hierna volgden was enorm, hoge ballen konden nog lange tijd worden verwerkt. Tot in de 81e Soccer Boys de zoveelste vrije trap kreeg. De bal werd bij de tweede paal neergelegd, de lange spits van Soccer Boys won van Maarten het kopduel en Jeroen moest capituleren, 4-4. Spannende slotminuten volgden maar hier werd niet meer in gescoord. Zuur puntverlies, maar achteraf gezien toch een punt waar we tevreden mee kunnen zijn.

Volgende week zullen wij weer thuis mogen aantreden, dit keer spelen wij tegen WDS uit Driebruggen. Bedankt voor de support en ik hoop u dan allen weer te zien.

Jeroen Kok


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie