0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 – WDS 1

Rohda’76 1 – WDS 1

Door Beheerder | 31 oktober 2011 | Nieuws

31-10-2011 21:47

Vandaag stond de derby van de gemeente Bodegraven op het programma, Rohda speelde tegen de mannen van Waarder en Driebruggen Samen.

Vanaf het eerste fluitsignaal hadden wij het balbezit en probeerden via combinaties naar voren te komen. Echter kwam de eerste grote kans binnen tien minuten aan de zijde van tegenpartij, de spits van WDS ging alleen op het doel af maar Jeroen kon redden. Niet veel later konden wij het overwicht dan toch vieren met een doelpunt. Vanaf het middenveld kwam de bal bij Chris in het strafschopgebied, de bal lag onder hem maar schoot verwoestend achter doelman Achterberg van WDS, 1-0. Van beide kanten werd er geen goed voetbal laten zien en zo bleef het tot de rust 1-0.

In de rust te horen gekregen dat deze voorsprong te klein was om na 90 minuten te zegevieren dus moest er vanaf onze kant meer gebeuren.

En net of we echt geluisterd hadden, de tweede helft was nauwelijks begonnen of iedereen kon al van de banken. Een goede aanval aan Rohda zijde belande uiteindelijk bij Wim en hij wist hier wel raad mee en scoorde in de 46e minuut de 2-0. Halverwege de tweede helft kwam dan uit het niets dat gevreesde doelpunt van WDS, de spits van WDS kon alleen op de Jeroen af, de spits schoot tegen de paal en belande voor de voeten van een speler van WDS en die kon makkelijk binnen schieten, 2-1. Meerdere kansen voor Rohda volgden: Chris, Wim en Arnoud konden allen de wedstrijd niet op slot gooien en zo bleef de spanning aanwezig. Gelukkig stond alles solide en konden we na precies 90 minuten voetballen elkaars handen drukken en hielden wij de drie punten op sportpark de Broekvelden.

Volgende week mogen wij naar Boskoop om daar tegen Floreant aan te treden. De aftrap zal zijn om 14:30 en wij hopen u allen dan weer te zien voor de nodige support.

Jeroen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie