0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de bestuurstafel 7 oktober 2011

Van de bestuurstafel 7 oktober 2011

Door Kees van der Wilk | 7 oktober 2011 | Nieuws | Van de bestuurstafel

Als gemeld in onze “van de bestuurstafel” van begin juli willen wij dit onderdeel regelmatig terug laten keren op de site. Hierin houden wij jullie op hoogte waar wij als bestuur van Rohda ’76 mee bezig zijn. Wil je meer weten of je ideeën met ons delen? Onze telefoonnummers staan op de site, mail ons naar info@rohda76.nl of spreek ons aan bij Rohda.  

Dames en meisjes
Allereerst zijn wij zeer blij met de enorme groei van leden bij de dames, inmiddels zijn we met 36 en er blijven maar leden bijkomen. Dit zijn over het algemeen dames die nauwelijks tot nog nooit hebben gevoetbald, maar ook dames van andere verenigingen. Ook het aantal bij de meisjes loopt snel op, inmiddels alweer 20 ingeschreven leden. Dit mede door het enthousiasme van de drie trainers en de meisjes zelf natuurlijk. Door de introductie van het meisjesvoetbal bij Rohda76 hopen we de toekomst van het damesvoetbal wat meer zekerheid te geven. De jeugd is tenslotte de toekomst van de club. Het is bijzonder dat het enthousiasme voor voetbal onder de dames zo’n ontwikkeling doormaakt. Wij hopen dat alle dames en meisjes met veel plezier bij de club blijven voetballen.

Doordat er steeds meer dames en meisjes komen is er ook meer behoefte om de organisatorische zaken gestructureerder aan te pakken. Daarvoor is de damescommissie in het leven geroepen, die inmiddels stevig is gevuld met enthousiaste vrijwilligers. De belangrijkste zaken die binnen de commissie worden opgepakt zijn de organisatie van toernooien, leuke activiteiten, maar ook de verbinding tussen jeugd en dames. Ook willen we ervoor zorgen dat er interactie ontstaat tussen het jongensvoetbal en het meisjesvoetbal, zo is het idee ontstaan om het jaarlijkse nachtje slapen op het veld weer in het leven te roepen. Naast kamperen op het veld denken we aan een toernooitje, disco, dropping, pannenkoeken eten en wie weet wat nog meer. Wij hopen dat de senioren heren hierin ook een rol willen spelen als leider gedurende de avond of wellicht als mede-organisator. En als laatste wordt binnenkort ook de pupil van de jeugd bij de dames geïntroduceerd, we zijn nog druk bezig om hier een goede invulling aan te geven. Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en zien jullie graag langs de kant van het veld!

40+

Vrijdagavond 23 september heeft ons 40+ team zijn eerste wedstrijden gespeeld. Er wordt 7 tegen 7 op een half veld gespeeld. In de poule hebben we er 1 gelijk en 1 verloren. De wedstrijden tegen Zwammerdam voor de 5e/6e  plaats eindigde in 4 -4. Helaas nam de tegenstander de strafschoppen beter.Mocht je interesse hebben dan kun je elke vrijdagavond om 20.00 uur meedoen met potje voetbal op het kunstgras. Naast het onderlinge partijtje wordt er regelmatig een echte wedstrijd gespeeld tegen teams uit de regio. Als er voldoende nieuwe aanwas komt kunnen we binnenkort met 2 teams meedoen met de 40+ competitie.Aanmelden kan bij Ricardo Westmaas ( email : adw@solcon.nl of telefonisch 06-51267907).

Een sportieve groet,
Cindy en Eddie


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie