0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Barzaken februari 2012
bestuur 155

Barzaken februari 2012

Door Kees van der Wilk | 13 maart 2012 | Nieuws | Van de bestuurstafel

Rond de jaarwisseling is onze vertrouwde barman, René Zoethoutmaar, gestopt met het regelen van de barzaken. Het was even aanpoten, maar gelukkig hebben we een aantal enthousiaste mensen gevonden die wat taken tot zich hebben genomen.

Bestellingen Zo is Jolanda de Vries rap aan de slag gegaan met de wekelijkse bestellingen zodat er gelukkig elke week weer het vertrouwde biertje en de nodige versnaperingen zijn.

Geslaagd!!! De dames, veelal bij jullie bekend, Ingrid Schouten, Yvonne Koelewijn en Jolanda de Vries hebben onlangs hun diploma Sociale Hygiëne gehaald. Het was een pittig examen, maar alle drie zijn ze dik geslaagd.

Van harte gefeliciteerd dames en bedankt dat jullie dat voor de club hebben gedaan!

Zaterdagbezetting

De zaterdag bezetting van de vaste barmensen was ook nog een flinke puzzel, maar de meeste gaatjes zijn opgevuld doordat de vaste gezichten een paar keer meer bardienst hebben gedraaid. Daarnaast hebben we een aantal personen bereid gevonden om met enige regelmaat of als invalkracht wat gaatjes te vullen. Toch hebben we nog wat open eindjes. Dus mocht je het leuk vinden om bijvoorbeeld 1x in de maand als vaste kracht achter de bar te staan een ochtend of een middag, schroom dan niet en neem contact op met Cindy Lourens te bereiken via 06-51754861. Ook kun je bij Cindy kenbaar maken als je, bij nood (bijvoorbeeld ziekte van een vrijwilliger), oproepbaar bent als invalkracht. Wat houdt dat nu precies in? Of je opent de bar op zaterdag of je sluit af en je vangt de teams op die hun bardienst komen draaien. Je geeft uitleg over de apparatuur en de kassa. Het lijkt heel wat, maar het is allemaal vrij eenvoudig.

Je krijgt hiervoor een korte cursus en er ligt een checklist voor het openen en afsluiten achter de bar. Daarin staan ook wat tips en opmerkingen over de bar.


Donderdagavondbezetting
René draaide ook om de week op donderdagavond bardienst. De andere week doen Corry en Dirk de Jong dit. Het gat is inmiddels ook ingevuld onder leiding van Eddie Plomp. Elk team dat traint op de donderdagavond is een keer aan de beurt. Alle teams hebben dit enthousiast opgepakt en dragen hun steentje bij. Ook hier geldt, lijkt het je leuk om donderdagavond met enige regelmaat de bar voor je rekening te nemen neem contact op met Eddie Plomp, 06-53743489. TRY-OUT JILLZ We hebben een proefperiode ingesteld waarbij we ook Jillz verkopen in de kantine. Dus dames benut deze proefperiode zodat we kunnen kijken of we de proefperiode omzetten naar permanente verkoop van Jillz.


Overleg
Binnenkort komen de vaste barmensen bij elkaar om is te praten over de mogelijkheden van de bar, mocht je ook ideeën of tips hebben dan horen we het graag!

 

Barmensen

Vaste barmedewerkers zijn:

Lonneke Verheul, Cindy Lourens, Yvonne Koelewijn, Cock Koelewijn, Ingrid Schouten, Jolanda de Vries en Karin de Koker

Oproepkrachten zijn:

Nicole Wolff, Mark Verdoold, Jennifer Thoen, Roxanne Versluis en Jaap Veldhuijzen

 

Alle vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het wel en wee van de bar willen we via deze wijze nogmaals hartelijk bedanken! Met sportieve groet, Bestuur Rohda’76

bestuur 155


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie