Home » Bonusminuten komen Rohda’76 van pas
Chris Nap R1

Bonusminuten komen Rohda’76 van pas

Door Beheerder | 19 maart 2012 | Nieuws

De ‘stadionklok’ van sportpark De Broekvelden stond al geruime tijd op 90 minuten geparkeerd. Bij een stand van 0-0 meende de scheidsrechter nog wat extra speeltijd te moeten toevoegen. Die bonusminuten kwamen Rohda’76 tegen Berkel goed uit. Zeer goed zelfs. Want royaal na het verstrijken van de officiële speeltijd zorgde Chris Nap voor een heuse vreugde-eruptie in het Rohda-kamp. Ver in blessuretijd schoot Rohda’s topschutter namelijk de met goudomrande treffer binnen, 1-0.

In de strijd om lijfsbehoud komt de driepunter de Bodegraafse formatie goed van pas. Want door de Houdini-act zet het team van Koos Disseldorp de onderste vier ploegen op iets grotere afstand. ,,De eerste helft ging gelijk op. In de tweede helft hadden wij meer het initiatief zonder dat we overigens grote kansen wisten te creëren,’’ analyseert Disseldorp het wedstrijdverloop.

Komende zaterdag staat voor de Bodegravers opnieuw een interessante ontmoeting op het programma. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij dorpsgenoot WDS. Het verschil op de ranglijst bedraagt vijf punten in het voordeel van de blauwwitten.

De wedstrijd op sportpark Wierickeweide in Driebruggen begint om 14.30 uur.

Chris Nap maakte de winnende ( Foto uit archief)