Home » Soccer Boys 1 – Rohda ’76 1

Soccer Boys 1 – Rohda ’76 1

Door Beheerder | 11 maart 2012 | Nieuws

Vandaag gingen we op bezoek bij de nummer 1 van de competitie. Extra bonuspunten te behalen dus. We startten aardig. We waren fel op de bal alleen niet overal even fel genoeg. Soccer Boys had een goede verdediging waar ze op voort konden boorduren. De wedstrijd was voor de toeschouwer niet echt aantrekkelijk om te zien. Er werd door beide ploegen veelal de lange bal gehanteerd. Vooral Rohda maakte zich daar in de eerste helft schuldig aan. Kansjes waren er voor beide ploegen af en toe, alleen de scherpte ontbrak vaak in het zestienmetergebied. Halverwege was het dan toch raak voor de thuisclub. Vanaf eigen helft startte de aanval waarna de bal via 3 personen even later in het netje achter Jeroen Kok in het doel belandde.

De tweede helft was het spelbeeld niet anders. Een slordig Rohda en Soccer Boys dat ook niet al te graag de supporters wilde trakteren op een leuke voetbalmiddag. Lange tijd hield Rohda hoop op een punt. Alleen na weer slordig balverlies trok Nick Winkel aan de noodrem en vloerde een speler van Soccer Boys. De penalty die daaruit volgde werd koeltjes afgemaakt. Eindstand 2-0 voor de thuisclub in een niet al te enerverende wedstrijd. Volgende week staat de zeer belangrijke wedstrijd thuis tegen Berkel op het programma.