Home » Zaterdag 22 sepember : De cijfers en foto’s
Rohda 1 22 sep 12 1024x768

Zaterdag 22 sepember : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 23 september 2012 | Nieuws

De weergoden werken elke zaterdag nog steeds goed mee, wederom was het een prachtige voetbaldag. De resultaten waren bijna gelijk aan die van verleden week. Er waren 19 overwinningen, 12 maal werd er verloren en er was 1 gelijkspel. We maakte 134 doelpunten, dat waren er vier minder dan verleden week en we kregen er 86 tegen net zoveel als verleden week.

Rohda 1 haalde de volle buit binnen door een doelpunt van Arnoud Troost in de 88e minuut. Door dit resultaat staat het 1e elftal voorlopig op een keurige gedeelde 2e plaats. Rohda 2 verloor de topper nipt met 2-1 van Be Fair 2. Rohda 3 blijft het goed doen, met 3-1 werd er gewonnen van ARC 7. Rohda 4 haalde uit, met 9-3 werd er van Koudekerk 4 gewonnen. De kleine maar grote held was Danny de Vries die vier keer wist te scoren. Rohda 5 verloor met 4-2 van Zwammerdam 5. Rohda 6 die de platte kar al hadden besteld kunnen die weer afmelden, er werd met 3-0 verloren van Rijnstreek 2.

Bij de vrouwen liep het niet helemaal goed, Vr 1 verloor met 9-0 van DVVA VR1 en VR2 verloren met 11-1 van Zevenhoven VR2.Rubriek Dubbele Cijfers :

Linschoten E1 – Rohda E2 0 – 10
UNIO B3 – Rohda B3 0 -10
De klapper van de week kwam van de F5 die met 17 – 0 van ESTO F8 wisten te winnen.

Voor volgende week staan er thuis verschillende mooie krakers op het programma, bij de jeugd springen de volgende vijf wedstrijden eruit. Rohda D2 speelt tegen Spirit D1. Rohda F5 tegen TOGB F16. Rohda E1 – Be Fair E2. Rohda B3 tegen Schoonhoven B3 en Rohda B2 tegen UNIO B2. Allemaal wedstrijden die gaan om de koppositie. Verder spelen zowel Rohda 1, 2 en 3 thuis.
Wederom een dag die de moeite waard is, om langs te komen op ons mooie sportcomplex.

Rohda 1 steelt de overwinning bij BSC, Arnoud Troost maakte in de 88ste minuut de winnende 1-0