Home » Rohda’76 F6F6 – Nieuwerkerk F17
F6 3 nov 12 5

Rohda’76 F6F6 – Nieuwerkerk F17

Door Beheerder | 3 november 2012 | Nieuws

De 2e wedstrijd van het seizoen van Rohda F6, voor de competitie, ‘thuis’ tegen Nieuwerkerk F17.

Gelukkig was het droog en konden we op tijd beginnen. De jongens begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd maar dit kon niet verhelpen dat we na de eerste helft tegen een achterstand aankeken van 0-6.

Na de nodige rust en wat limonade begonnen we vol goede moed aan de 2e helft.

Uiteindelijk hervonden onze jongens zich in het laatste gedeelte van de 2e helft en wisten uiteindelijk de eer te redden door toch nog 2 doelpunten te scoren. Jammer dat er niet meer speeltijd was, want er zat zeker wel meer in…..

Met een eindstand van 2-8 was het enthousiasme bij de jongens er niet minder onder. Goed gespeeld mannen en op naar de volgende wedstrijd !!