Home » VEP D1-ROHDA 76 D1
Marc Pieterse

VEP D1-ROHDA 76 D1

Door Beheerder | 26 november 2012 | Nieuws

In de dikke mist onderweg naar onze vijfde wedstrijd in deze competitie die tot nu toe erg goed verloopt. VEP uit Woerden is deze volgende tegenstander, staan vlak onder ROHDA in de stand. De week ervoor had deze ploeg nog een goede uitslag neergezet dus we waren dubbel gewaarschuwd. Ook in Woerden was het mistig en fris maar deze keer was er wel een prima warming up van de mannen. We startten in de volgende opstelling:

Op doel Tim, achterin Koert, Marco, Siedrik en Tom. Midden Daniël, Viktor en Melvin en de voorin Tigo, Jasper en Wessel.

Gelijk vanaf het begin spatte de spelvreugde en de wil om te winnen van de ploeg af. Je ziet elke week weer stappen voorwaarts. Vanaf de eerste minuut werd VEP volledig teruggedrongen op eigen helft en werden er goede kansen gecreëerd. Mooie kansen voor Wessel en Jasper maar de eerste die de score opende was middenvelder Melvin. Hij heeft, zo denken wij, echt een patent op mooie goals maken want ook deze was er weer één om in te lijsten. Na een snelle combinatie tussen Tom en Daniël werd Melvin in stelling gebracht en hij haalde van buiten de zestien keihard uit in de bovenhoek. Op dat moment volledig terecht. Niet lang daarna doet Jasper het dunnetjes over. Ook deze goal was prachtig. Wat vooral opvalt is dat de mannen elkaar steeds beter vinden. Combinaties lopen beter en er komen doelpunten die vooral voetballend tot stand komen. Ook de derde goal van Tigo, die een geweldige wedstrijd speelde, was een fantastisch mooi doelpunt. Ook deze kwam tot stand puur uit een mooie combinatie.

Tweede helft komen Dave, Allard en Jeroen in het veld. Het spelpeil bleef goed op niveau , kregen we ook kansen maar scoorden we niet. Na een snelle counter scoorde VEP de 3-1. Aan deze goal zat een scherp luchtje buitenspel. Want ondanks dat Marc zijn vlag omhoog deed ten teken dat het buitenspel was negeerde de scheids dit signaal volledig en liet doorspelen, gevolg de 3-1.

Dan zie je kracht van de ploeg. Binnen een paar minuten valt de 4-1 ook weer uit een prima combinatie vanaf de rechterkant tussen Tigo, Allard en Jeroen. Jeroen was uiteindelijk de man die het doelpunt scoorde.

Deze wedstrijd was een genot om naar te kijken. De vooruitgang is elke week beter zichtbaar. Compliment voor iedereen, zowel de spelers als de trainers. Op trainen spat het plezier er vanaf en wordt er gericht getraind. Blijf dit volhouden!!

Aanstaande zaterdag de bekerwedstrijd tegen Soccer Boys D1, aanvang kwart over tien thuis. Komt allen!!