0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club bezoekt Champions League-studio
25112012RBC Rohda NOS-studio

Rohda Business Club bezoekt Champions League-studio

Door Beheerder | 3 december 2012 | Nieuws | RBC

,,Een fantastische avond achter de schermen bij de NOS,’’ geniet de één nog zichtbaar na. ,,Een uniek kijkje in de keuken van Studio Sport,’’ blikt een ander voldaan terug. Ze hebben het over de uiterst boeiende en leerzame avond die de Rohda Business Club (RBC) voor haar leden organiseerde.

Het 23-koppige gezelschap bracht namelijk een bezoek aan de NOS Studio op het Mediapark in Hilversum. Dit gebeurde op uitnodiging van Kees Jongkind, voormalig Rohda-lid en NOS-sportverslaggever. Die leidde het Bodegraafse gezelschap onder andere door de studio waar Jan van Halst en oud-Oranjecoach Bert van Marwijk de Champions Leaguewedstrijd Ajax-Borussia Dortmund analyseerden. Op een andere plek legde Robbert Meeder uit hoe het radioprogramma Langs de Lijn tot stand komt. Daar bleef het niet bij. ,,Arno Vermeulen maakte ons wegwijs hoe de tv-opnamen van de voor- en nabeschouwing in zijn werk gaan. En na de wedstrijd maakten we mee hoe de samenvattingen van de Champions Leaguewedstrijden worden gemonteerd en van commentaar voorzien door onder andere Frank Snoeks en Philip Kooke,’’ kijkt RBC-voorzitter Erik Dijk terug op het geslaagde uitstapje. Taxi Hoogenboom, één van de leden van de RBC, verzorgde het vervoer.

De RBC komt enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Naast voorzitter Erik Dijk bestaat het bestuur uit Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank) en Wulfred Beijeman (Kubus). Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Erik Dijk. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-22526339 of e.dijk@casema.nl

25112012RBC Rohda NOS-studio
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. //

 

 

.

De leden van de Rohda Business Club vermaakten zich opperbest in de NOS Studio. Foto: Danny de Vries

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie