0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alle mannen verzamelen!
Men United Ronald de Boer

Alle mannen verzamelen!

Door Beheerder | 15 maart 2013 | Nieuws

Dat is de slogan van Men United: een nieuw, uniek talententeam dat getraind gaat worden door Ronald de Boer en uiteindelijk deelneemt aan het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi AEGON Copa Amsterdam (18-20 mei, Olympisch Stadion).

Ronald de Boer roept iedereen op, geboren tussen 01-01-1993 en 31-12-1996, om zich (kosteloos) aan te melden. Na het aanmelden heb je als deelnemer alles in eigen hand, want de procedure is héél simpel: verzamel online (Facebook) zoveel mogelijk stemmen! De 325 deelnemers met de meest verzamelde stemmen mogen zich bewijzen op een selectieavond op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax (woensdag 24 april). Uiteraard zal Ronald de Boer, samen met zijn technische staf, deze avond begeleiden.
 
Uiteindelijk worden de 24 beste spelers klaargestoomd om te spelen op de AEGON Copa Amsterdam, waaraan onder andere de A1-teams deelnemen van Ajax, Tottenham Hotspur, Cruzeiro en Borussia Mönchengladbach. Het zou toch prachtig zijn als één van uw jeugdspelers straks schittert in Men United!

Namens Ronald de Boer willen wij u vragen of u Men United onder de aandacht van uw leden wilt brengen. De Boer is ervan overtuigd dat er nog heel veel onontdekt talent rondloopt in Nederland! Bovenal staat bij Men United plezier voorop, en wil Ronald de Boer iedereen in de gelegenheid stellen om een geweldige voetbalavond te beleven op De Toekomst.

Aanmelden voor Men United kan op: www.copa-amsterdam.nl  

Men United Ronald de BoerFacebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie