Home » RVC F5 – Rohda’76 F6
F6 16 mrt 13 3 800x600

RVC F5 – Rohda’76 F6

Door Beheerder | 17 maart 2013 | Nieuws

Na veel afgelastingen de voorgaande weken liet het weer het eindelijk toe dat we konden voetballen. De tegenstander van vandaag was RVC ’33 F5.

Met een pittige wind tegen begonnen we (zoals iedere wedstrijd) voortvarend aan de wedstrijd. Desondanks werd het na 12 min. spelen tegen de verhouding in 1-0 voor RVC.

Door de wind leek het of RVC een speler extra had want niet veel later werd het respectievelijk 2-0 en 3-0 voor RVC. Gelukkig werd op slag van rust de voorsprong van RVC teruggebracht tot 3-1 . Jorrit vd Have scoorde hierbij, wat later bleek, het enige doelpunt voor Rohda.

Met het vooruitzicht van de wind in de rug begonnen we na de limonade met goede moed aan de 2e helft. Het werd een waar offensief van Rohda op het doel van RVC en zeker voor 15 min. kwam RVC er niet echt aan te pas. Uiteindelijk mocht het allemaal niet zo zijn. De keeper van RVC liet niet toe dat er gescoord werd door Rohda. In de laatste 5 minuten werd de eindstand bepaald door RVC op 4-1.

Spelers: Niels Huisman, Jurrian Verstoep, Thijs van Oosterom, Jonathan de Graaf, Justin Stigter,

Marc Janmaat, Jorrit vd Have (1x), Jochem de Vrij.

Sommige ouders maakte zich op hun manier ook nuttig……….

F6 16 mrt 13 4 800x600