0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda C2 bereikt halve finale door een overtuigende overwinning
C2 Final 1024x768

Rohda C2 bereikt halve finale door een overtuigende overwinning

Door Beheerder | 19 april 2013 | Nieuws

De C2 is woensdag 17 april officieel doorgestroomt naar de halve finale van de KNVB-beker door een overtuigende 1-7 bij vv Brielle. Voor de wedstrijd waren de gezichten gespannen en zagen we dat ook terug tijdens de warming-up. De jongens waren druk en waren nog niet geheel met het hoofdje bij de wedstrijd.

Maar toch de wedstrijd begon en 3 minuten na het fluitsignaal lag al snel de 0-1 erin. Geen 10 minuten later was het al 0-2. De spanning was echt spontaan eruit geschoten, alleen het spel mocht nog wel wat feller en beter. Daardoor kwam toch een aansluitingstreffer vlak voor de rust. Na rust zat het geloof er nog aardig in bij vv Brielle, maar werd het al snel gebroken door een 1-3 en zelfs daarna door goed spel 1-4. Na de 1-4 was de wedstrijd definitief over voor Brielle want de koppen gingen bij de tegenstander hangen en daardoor kon de C2 de uitslag verder uitbreiden naar 1-7. Dankzij deze mooie en wel verdiende overwinning is de C2 geplaatst voor de halve finale op 1 mei tegen VFC C5. Daarbij hebben wij natuurlijk alle supporters van Rohda’76 bij nodig om de heren van de C2 te brullen naar een goed einde zodat we gezamelijk naar de finale kunnen in Naaldwijk!

Wesley Lipsius

C2 Final 1024x768


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie