0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Samenwerking centraal tijdens sponsoravond
IMAG0967

Samenwerking centraal tijdens sponsoravond

Door Beheerder | 23 april 2013 | Nieuws

‘Sterk, snel, inhoud en humor!’ Dat was de reactie van één van de bijna vijftig sponsoren die aanwezig waren tijdens de tweede sponsoravond op rij. De avond stond in het teken van samenwerking. Dat was de ‘blauw-witte’ draad gedurende het programma.

 

Samenwerking Rohda Business Club en hoofdsponsor

Maandagavond 22 april waren drie topscheidsrechters van de KNVB te gast op sportcomplex de Broekvelden. Mede dankzij de Rohda Business Club (RBC) en hoofdsponsor Rabobank Rijn en Veenstromen spraken Kevin Blom, Jan Wegereef en Tom van Sichem over hun belevenissen als arbiter.

 

Samenwerking leden en vrijwilligers

Na het welkomstwoord van voorzitter, Arjan Griffioen, verscheen er een video op het scherm waarin vrijwilligers van Rohda’76 vol trots vertellen over hun vereniging. Bekijk het filmpje hier of via Rohda TV. De groei van de club met als gevolg de bouw van de twee nieuwe kleedkamers mocht niet ontbreken tijdens het voorwoord. De gasten kregen de primeur van het eerste ‘Kleedkamerjournaal’ te zien. Ook deze is terug te kijken op ons eigen video-kanaal.

 

Samenwerking scheidsrechters en assistenten

De scheidsrechters hebben het tegenwoordig niet makkelijk. Daar ging het onder andere over, voordat de sponsoren aan de slag konden. Wel of geen hands? Hoe staan jullie tegenover doellijntechnologie? Wat is de functie van de vijfde en zesde man op de achterlijn? Kuipvrees wel of niet? De heren stonden er een half uur bij stil en beantwoordden alle vragen vol enthousiasme en passie voor het spelletje.

 

Samenwerking sponsoren

Uiteindelijk was het aan de sponsoren zelf om aan de slag te gaan. Tijdens de ‘Gele kaarten quiz’ namen zeven groepen het tegen elkaar op in de strijd om de felbegeerde beker. Veertien categorieën sportvragen passeerden de revue. Team 3 won de avond met 123 punten en liet team 5 met twee punten achter zich. Uiteindelijk won Michel Hordijk van Okay Color het van zijn secondant. En dat was niet de minste. Kees Jongkind, vorig jaar de gastheer tijdens de sponsoravond, keerde wederom terug op het oude nest en deed fanatiek mee.

 

Samenwerken door netwerken

In de rust van de avond en na het laatste fluitsignaal was er voldoende gelegenheid om te netwerken en de quiz te evalueren. Het nabespreken van de avond gebeurde onder het genot van een hapje en drankje. RBC-leden, sponsoren en scheidsrechters maakten goed van de gelegenheid gebruik om bij te praten en elkaar te leren kennen.

 

Als bestuur en sponsorcommissie kijken wij terug op een zeer geslaagde avond! Iedereen bedankt voor de uitstekende samenwerking!

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van Rohda’76

Benjamin Rutjens

IMAG0967

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie