Home » TOGB F17 – Rohda F6
F6 20 apr 13 800x600

TOGB F17 – Rohda F6

Door Beheerder | 21 april 2013 | Nieuws

Met een graad of 10 en lekker zonnetje in het vooruitzicht werden we om 10:00 uur verwacht bij TOGB in Berkel Rodenrijs.

Met een man minder (Thijs kon niet aanwezig zijn), tegen de op dat moment de nr. 4 van de ranglijst, gingen we de wedstrijd in met het idee van: ‘er zal wel veel verdedigd moeten worden’’.

De wedstrijd startte om 10:00u en met 6 spelers van Rohda tegen 7 van TOGB werd de aftrap genomen.

Het eerste gevaar kwam gelijk van TOGB met een schot wat gelukkig over het doel ging. Echter na 6 min. kwam er een kans van Rohda en deze ging jammer genoeg naast.

Van de gedachte dat we veel zouden moeten verdedigen bleef gelukkig niet veel over. Rohda begon lekker te voetballen en de mannen kregen zelfs een overwicht op het veld. Echter halverwege de 1e helft kwam een speler van TOGB alleen voor een ‘leeg’ doel van Rohda terecht maar de bal ging gelukkig voor Rohda naast het doel.

Rohda ging door met leuk voetbal en in de 17 min. opende Jurrian de score met een heuse ‘lop’ over de keeper (0-1). Niet veel later had Jorrit een goede kans maar gelukkig voor TOGB bleef het bij een kans. Echter na een hoge bal van Rohda voor het doel van TOGB viste een speler de bal uit de lucht met z’n handen. Een heuse strafschop volgde en Jorrit legde aan maar een doelpunt bleef helaas uit.

TOGB daarentegen probeerde iets terug te doen maar een redding van Marc (keeper) voorkwam de 1-1.

Niet veel later kreeg Jurrian een kans met een afschotschot maar deze werd knap gepareerd door de keeper van TOGB. Aan het einde van de 1e helft was het Justin welke na een voorzet van Jorrit de 0-2 op het bord bracht.

Na de limonade, en een versterking in de vorm van Pepijn (speelde nu 7 tegen 7), gingen we verder met leuk voetbal. Na een doelpoging van TOGB en aansluitend van Rohda was het Jonathan welke de score opende in de 2e helft en de 0-3 was een feit.

Het één richtingsverkeer van Rohda op het doel bleef en niet veel later tekende Jorrit vanuit een hoekschop van Jurrian, voor de 0-4.

Rohda bleef goed voetballen en er waren nog meerdere kansen op een doelpunt maar de eindstand werd een 0-4 overwinning.

Mannen tot nu toe één van jullie betere wedstrijden, probeer dit vol te houden !!!

Spelers:

Marc Janmaat, Jurrian Verstoep (1x), Niels Huisman, Jorrit vd Have (1x), Jonathan de Graaf (1x), Justin Stigter (1x) en Pepijn vd Have (2e helft).