0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geslaagd Rohda’76 pupillen toernooi
Toernooi 25 mei

Geslaagd Rohda’76 pupillen toernooi

Door Beheerder | 26 mei 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag was het zover na maanden van voorbereiding was de aftrap van onze jeugd toernooi . De opzet was om kinderen niet alleen tijdens maar ook tussen de wedstrijden door te vermaken . Hiervoor hadden we drie attracties naar Rohda’76 gehaald , de voetbal springkussen ,cup schieten en een schiet snelheidsmeter .

Toernooi 25 mei

Het ochtendprogramma werd gevuld met 15 F pupillen en 5 D pupillen teams .Om exact 09.00 werden op vier velden tegelijk afgetrapt voor de eerste ronde van het toernooi .Onder grootte publieke belangstelling deden kinderen hun uiterste best om hun wedstrijdjes te winnen .Ook bij de attracties was er veel speel plezier en was het soms haasten om de voetbalschoentjes weer aan te trekken als onze gast mastercaller Ard Hoogendoorn de volgende teams weer verzocht om naar het speelveld te gaan . Onze bar en keuken medewerkers hadden het druk om de meegekomen ouders en supporters te voorzien van een eten en drinken .

toernooi 25 mei 1

Om 12.25 was de prijsuitreiking van het ochtend programma ,dit werd gedaan door onze voorzitter Arjan Griffioen . Deze hing persoonlijk bij de aanvoerders hun wel verdiende medaille om en gaf de rest van de medailles mee voor hun team genootjes. De eerste prijs winnaars van het ochtendprogramma waren VV de Rijnstreek D1 , BVV Barendrecht F14 , Sportlust’46 F8 en FC Zoetermeer F12.Voor onze Rohda’76 teams waren de volgende plaatsen weg gelegd ; D4 (2de) ,F3 (4de) ,F4M (3de) , F5 (5de) en de F6 (2de) plaats .

Na een korte pauze stond het middag programma op het menu . Het programma werd gevuld met 15 E pupillen en 5 D pupillen teams . Ook tijdens het middag programma was de publieke belangstelling groot en werd er nog steeds druk gebruik gemaakt van de springkussens .

toernooi 25 mei 2

Op veld 2B was de spanning groot daar ging het doelsaldo beslissen wie er met de gouden medaille naar huis ging .Ook op andere velden waren de teams aardig aan elkaar gewaagd .Uit eindelijk waren er toch weer vier poule winnaars. Deze kregen de gouden medaille uitgereikt door 1 van onze sponsoren van het toernooi Dhr. van Os (van Os & partners) . De volgende teams van het middag programma mochten zich toernooi winnaar noemen ; Sportlust’46 D5 , VV Zwammerdam E1 , VV Nieuwerkerk E7 en BVV Barendrecht E13 . Ook in de middag deden er natuurlijk teams van Rohda’76 mee. Voor de D3 was er een keurige 2de plaats de E2 van Rohda’76 werd 3de . De E4 moest genoegen nemen met de 4de plaats . De E5 en E6 zaten samen in de poule daarin eindigde E5 als 2de en E6 als 5de.Als ik terug kijk op de eerste toernooi dag denk ik dat de opzet die ik had aardig geslaagd is 450 stralende kinderen die een leuke dag hebben gehad en die allemaal met een wel verdiende medaille naar huis zijn gegaan .

Bij deze wil alle vrijwilligers die hebben geholpen bij het toernooi bedanken voor hun inzet .Verder hoop ik dat jullie volgende week met eigen ogen naar de tweede toernooi dag komen kijken. Ook dan zijn de attracties weer van de partij. En spelen de volgende teams van Rohda’76.In de ochtend is het de beurt aan E3 , F1 , F2 en de F4M in de middag komen de D1 , D2 en de E1 nog in actie.

 
Om de foto’s van het ochtendprogramma te bekijken Klik hier >>>

Ehrhard van Dijk


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie