0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 C2 mag zich opmaken voor de KNVB-Beker finale!
C2 2 mei 13

Rohda’76 C2 mag zich opmaken voor de KNVB-Beker finale!

Door Beheerder | 2 mei 2013 | Nieuws

Op woensdag 1 mei moesten de mannen van de C2 aantreden tegen VFC C5 uit Vlaardingen. In de eerste helft was Rohda sterker dan de mannen uit vlaardingen die achterin aardige grote knullen hadden staan. Toch wist Rohda zich erdoor heen te wurmen alleen kwam er geen goal uit. Na de rust begon Rohda goed aan de 2e helft en scoorde in de 2e minuut na rust al de 1-0. Rohda bleef een opmars behouden en klom zelfs naar een 3-0 voorsprong. Toch gingen wij te makkelijk denken of konden misschien niet omgaan met deze voorsprong waardoor het nog onnodig erg spannend werd doordat de tegenstander toch terug kwam op een 3-2. Gelukkig kon Rohda het volhouden tot de 5de minuut van de blessuretijd en kan zich opmaken voor de finale van de KNVB-beker. De finale wordt gespeelt op 1 juni in Naaldwijk.

Wesley Lipsius

C2 2 mei 13


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie