0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Geef me nog een slokje……
Rohda76 beregening 800x533

Geef me nog een slokje……

Door Beheerder | 2 september 2013 | Nieuws

Genieten hoor, dat prachtige zomerweer. Zeker. Maar de aanhoudende blauwe luchten en hoge temperaturen hebben ook een schaduwzijde. Voor de twee natuurgrasvelden bij Rohda’76 bijvoorbeeld. Die kreunen onder de droogte en schreeuwen om regen.

Gelukkig heeft Rohda’76 Arie Plomp, Ben van de Klink, Piet de Boer, Bert Terlouw, Jan Blijleven en nog andere noeste werkers in haar gelederen. Die zorgen er voor dat ons sportpark er altijd piekfijn uitziet. En deze gouden vrijwilligers vertroetelen uiteraard ook de velden. En in deze tijd betekent dat sproeien. Hééééél veel sproeien. Buizen naar het veld dragen, aan elkaar koppelen, aansluiten op de pomp en open die kraan. Door die nijver kan iedereen op zaterdag zijn of haar balletje trappen, terwijl elders in Nederland diverse velden niet bespeeld mogen worden. Klasse mannen.

Rohda76 beregening 800x533

 

Foto: besproeiing hoofdveld


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie