0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Hangende mondhoeken bij Rohda’76
Rohda 1 28 sep 13 Chris Nap 800x529

Hangende mondhoeken bij Rohda’76

Door Beheerder | 29 september 2013 | Nieuws

 

De mondhoeken van de spelers van Rohda’76 hingen naar beneden toen zij van het veld stapten na de verloren (3-4) wedstrijd tegen Floreant. Een pijnlijke nederlaag tegen de Boskopers die tot afgelopen zaterdag nog puntloos waren. Rohda’76 wacht – na twee nederlagen en evenzovele gelijke spelen – nog steeds op de eerste seizoenzege.

Dat moet gebeuren met een elftal dat noodgedwongen steeds wijzigt van samenstelling. Om uiteenlopende redenen ontbraken nu Jaap Veldhuijzen, Arnoud Troost en Dick van Dam bij de aftrap. De wet van Murphy deed nog een extra duit in het zakje voor de geplaagde ploeg van Edwin Kluivers. Reinier Bos en Esli Westmaas vielen tijdens de wedstrijd uit met een blessure. Net te veel rampspoed om het Floreant echt moeilijk te maken.

De gasten – gecoacht door Bodegraver Koos van Zoest – leidden halverwege de wedstrijd verdiend met 0-2. Na de 0-3 mocht Chris Nap vanaf de stip iets terugdoen. Roel van der Put bracht de spanning nog even terug (2-3), maar Floreant had het antwoord al klaar, 2-4. Joost Kwakernaak zette met een fraaie lob de 3-4 eindstand op het scorebord.

Rohda 1 28 sep 13 Chris Nap 800x529


Aanvoerders onder elkaar. Chris Nap (l) probeert zich te ontdoen van zijn Boskoopse collega.
Foto: Kees van der Wilk

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 in en tegen Gouda proberen de voorlaatste plaats te verlaten. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie