0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Lekker bakkie uit opgeknapte koffiehoek
Koffiehoek

Lekker bakkie uit opgeknapte koffiehoek

Door Beheerder | 6 september 2013 | Nieuws

Dat moet iedereen zijn opgevallen, die totale ‘make over’ van de koffiehoek in de kantine. Een ware streling voor het oog. Dat is vooral de verdienste van Wim van der Kraan, Teun van der Steen, Maarten Ouwedijk en Rob Barendrecht. Deze vier vrijwilligers hebben in de zomerweken de oude meuk verwijderd en de wanden weer een frisse uitstraling gegeven. Inmiddels zorgt een nieuwe koffiemachine voor de aller-heerlijkste bakkies. De snoepdozen staan keurig gerangschikt. Een stukje verderop houdt een nieuwe koeling de drankjes lekker op de juiste temperatuur. Teun van der Steen gaf ook de buitenboel nog een kwastje. Prima werk van deze betrokken clubmensen.

Koffiehoek


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie