0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Steeds meer ukkies bij Rohda’76
Ukkies sep 13

Steeds meer ukkies bij Rohda’76

Door Beheerder | 25 september 2013 | Nieuws

Een paar weken geleden startte Rohda’76 weer met de training voor ukkies. Training? Nee, die naam mag het niet hebben. Gewoon spelenderwijs vier- en vijfjarigen kennis laten maken met de bal, het veld, de doelen, kleedkamers en elkaar. Iedereen mag meedoen op sportpark De Broekvelden. In een heerlijk ongedwongen ambiance de eerste beginselen van de voetbalsport ervaren. Dat gebeurt iedere zaterdag van 10.00-11.00 uur onder leiding van jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn (06-34949431). Hij krijgt assistentie van Fabienne Schreuder. Komende zaterdag is er trouwens bij Rohda’76 van alles te doen rond de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Floreant. Muziek en andere activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.rohda76.nl.

Ukkies sep 13

Foto:Fabienne Schreuder(links) en Ard Hoogendoorn met de ukkies


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie