Home » Soccer Boys E6 – Rohda’76 E4
foto 6e wedstrijd 05 800x600

Soccer Boys E6 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 6 oktober 2013 | Nieuws

Na de verlies partij van vorige week had het team er echt zin in om een goede wedstrijd op de mat te leggen! Dit werd ook nog eens gestimuleerd door de terug keer van onze spits,Yorick  die na zijn polsblessure zijn rentree maakte. En gelijk de opening treffer voor zijn rekening nam, na goed door zetten  van Finn op de keeper die zijn schot niet klemvast had scoorde Yorick met de hak in de korte hoek! 1-0. Na een minuut of 10, waarin we overwicht hadden, kwam de 2-0 tot stand ,na een mooie schijnbeweging van Finn stond de keeper op het verkeerde been en was het 2-0 , wat uitbundig gevierd werd. Het was nl. al 5 wedstrijden geleden dat wij op voorsprong kwamen. Zo gingen wij met 2-0 de rust in.

Tijden de rust toch nog even de puntjes op de i gezet en wat uitgelegd hoe we nu door moesten drukken

Dit resulteerde gelijk in een goede uitbraak van Schnider,alleen vergat deze over te spelen waardoor balverlies het geval was en Brian een goede redding verrichte en de nul hield!

Na extra uitleg aan Schnider ging het echt lopen. Finn en Yorick scoorde op aangeven van Schnider. Ook Schnider trof zelf twee keer het net!

Het ging wel zo goed dat onze verdedigers ook afstand schoten gingen proberen. Zo scoorde Luuk zijn eerste doelpunt in de E en ook Xander en Jonathan droegen hun steentje bij een scoorden beiden 1 maal. Yorick liet zien dat hij weer helemaal terug is en maakte zijn rentree compleet met zijn derde doelpunt(Een HATTRICK dus)

Ook hielp de tegenstander een beetje door een eigen doelpunt te maken. Zo werd het uiteindelijk 0-11.