Home » Zaterdag 28 september: Esto E5 – Rohda’76 E4
E4 28 sep 13 2

Zaterdag 28 september: Esto E5 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 1 oktober 2013 | Nieuws

Deze week een derby. Om 8uur  verzamelden de jongens zich voor de fietstocht naar de buren.  Harro had ook deze wedstrijd zijn assistent trainer Yorrick bij zich. Helaas moest ook een andere spits vandaag afhaken, Finn was met schoolgym erg ongelukkig ten val gekomen en kon niet mee spelen.

De eerste tien minuten liep het spel erg gelijk op .

Wij waren erg goed aan het spelen en zeker op de helft van Esto.

Na balverlies van Schnider op het middenveld(2x ) en niet helemaal goed uitverdedigen van Jonathan

Stonden we met 3-0 achter.

Nogmaals na een goede uitbraak van Esto was het 4 -0

We gingen de rust in met een 4-0 achterstand.

In de kleedkamer werd vooral doorgesproken dat de jongens elkaar in het veld moeten blijven coachen. Roep naar elkaar als je iemand wilt aanschieten en zeker als iemand een mooie actie had!

Na tien minuten in de tweede helft kwam Rohda met 5-0 achter. Kort daarna kwam er een grote kans voor Esto, maar dankzij een prachtige redding van Brian (die na de wedstrijd ook bijna alle penalty’s stopte!) kwam er geen tegendoelpunt. Helaas was een bal die vijf minuten later kwam te hard en werd de stand 6-0.

Maar ook deze wedstrijd lieten de jongens het hoofd niet zakken en bleven ze sportief en fanatiek. Ook de Esto-supporters vonden dat, het team kreeg van hen ook deze complimenten.

Het harde werken resulteerde in een doelpunt voor Rohda, door mooi met elkaar over te spelen, kreeg Schnider een kans die het doel vond. 6-1

Kort daarna werd Xander onderuit gehaald en hij bleef liggen terwijl de scheids liet doorspelen. Na zijn verzorging werd het spel hervat.

Uiteindelijk zorgde een doelpunt in de laatste minuten ervoor dat de eindstand 7-1 werd.

Complimenten aan het team, deze beker-indeling is pittig, maar jullie werken er hard voor en worden iedere wedstrijd beter! Ik ben heel benieuwd naar de wedstrijden na de herfstvakantie…..