0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 gaat uitbreiden
24112013Rohda76 bestuur 800x450

Rohda’76 gaat uitbreiden

Door Beheerder | 24 november 2013 | Nieuws

 

De algemene ledenvergadering van Rohda’76 heeft het licht op groen gezet voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. Dat besluit namen de leden nadat het bestuur bekend maakte dat de benodigde 50.000 euro bijna binnen zijn. Met ondersteuning van de Club van Honderd, enkele welwillende geldschieters én door de opbrengst van tal van acties heeft Rohda’76 het geld bij elkaar gespaard. Naar verwachting jaagt een heimachine rond de jaarwisseling de eerste paal de grond in. Mogelijk gebeurt dat tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 4 januari 2014. Een deel van de werkzaamheden voeren vrijwilligers uit.


Na de zomervakantie van 2014 hoopt Rohda’76 de nieuwe kleedkamers in gebruik te nemen. Dan beschikt de vereniging over in totaal tien kleedkamers. Die uitbreiding is nodig vanwege de groei van de vereniging. Vooral door de toename van voetballende meisjes en vrouwen.
Ook sprak de algemene ledenvergadering unaniem haar goedkeuring uit over de jaarrekening en de begroting. Bij het bestuur vonden enkele mutaties plaats. Dat bestaat nu uit Arjan Griffioen (voorzitter), Nelleke Hoogendoorn (secretaris), Kees de Jong (penningmeester), Eddie Plomp (technische zaken), Ton Böhmer (accommodatie), Claire Kortbeek (activiteiten), Coen van Meijeren (sponsorzaken/pr) en Sebastiaan Koolmees (barzaken).

24112013Rohda76 bestuur 800x450

Het bestuur in zijn huidige samenstelling. Achter de katheder staat voorzitter Arjan Griffioen.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie