F3 18 jan 14 600x800

GOED BEGIN NA DE WINTERSTOP VOOR F3

Door Beheerder | 21 januari 2014 | Nieuws

Het tijdstip was goed, het weer was droog en zonnig, de jongens waren scherp en we speelde thuis. Kortom de ideale condities om te beginnen na de winterstop.

De jongens hadden er weer zin in. Heerlijk voetballen na een paar weken rust. De tegenstander kon het goed merken. Ze kregen geen kans. De wedstrijd werd voor het grootste gedeelte op de helft van de tegenstander, Linschoten, gespeeld.

De eerste helft stonden we al met 3-0 voor. Doelpunten werden gemaakt door:

Justin 2x

Jonathan

Het hadden er voor de rust al meer kunnen zijn. Veel kansen, schot op de paal en Quinten zelfs op de lat. Dit komt waarschijnlijk doordat de jongens nog de scherpte missen.

Ook de tweede helft leek op de eerste. Veel kansen en vooral het spel op de helft van Linschoten.

Uiteindelijk hebben we met 6-0 gewonnen. In de tweede helft werd er gescoord door Quinten (1x) en Jonathan (2x).

Een goed vooruitzicht voor de wedstrijd van komende week, uit tegen CVC Reeuwijk.