0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E1 – VV Woubrugge E1 2-1 (2-0)
E1 25 jan 14 a

Rohda’76 E1 – VV Woubrugge E1 2-1 (2-0)

Door Beheerder | 26 januari 2014 | Nieuws

Vandaag stond de topper tegen VV Woubrugge E1 op het programma . De aftrap was 09.45 op veld 2. Er waren weer aardig wat mensen op de wedstrijd afgekomen om met eigen ogen de verrichtingen te volgen van Rohda E1. Vanaf het begin zaten we goed in de wedstrijd  we hadden vandaag de nadruk gelegd in het omschakelen van verdedigen naar aanval en andersom . Op die momenten moesten wij het veld goed bezet hebben om van daar uit ons veld spel te kunnen spelen . Daar slaagde we de eerste helft heel goed in konden regelmatig gevaarlijk worden de ene keer door de tegenstander vast te zetten op eigenhelft de andere keer door de goede omschakeling gevaarlijk te worden in de counter. Naar al paar kansen te hebben gemist was het halverwege de eerste helft wel raak na een mooie aanval was het jason die de 1-0 op het bord bracht .wel raakte hij geblesseerd bij deze actie waardoor we al vroeg anders moesten gaan spelen . Hierdoor kwam Woubrugge gelijk wat beter in de wedstrijd . Dit resulteerde in een grootte kans maar met een prachtige reactie kon Noah de bal op de lijn stoppen na inzet van dicht bij van Woubrugge. In de laatste minuut voor rust verdubbelde Jeroen de stand op 2-0 . de verdediger van Woubrugge trapte over de bal heen waardoor de keeper van Woubrugge was verast. Na de rust pakte Rohda het de eerste 5 minuten het te makkelijk op en strafte Woubrugge het goed af 2-1 , De jongens besefte op het juiste moment dat er voor de overwinning geknokt moest gaan worden . Dit gebeurden dan ook we kregen nog een paar aardige kansen maar het bleef 2-1 . Al met al een terechte overwinning . Na de wedstrijd beloonde de sponsor de jongens voor hun fantastische inzet met een hapje en een drankje. Halverwege de competitie staan we 6 punten los op de nummer 2 . Volgende week komt ARC op bezoek. En zullen we weer vol aan de bak moeten en waken voor gemak zucht. Want ondanks de koppositie moeten we elke week top zijn om kampioen te worden. Nog negen finales het aftellen is begonnen.

Ehrhard v Dijk

E1 25 jan 14 a

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie