0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tankt zelfvertrouwen
R1 pascal 11 jan 11

Rohda’76 tankt zelfvertrouwen

Door Beheerder | 12 januari 2014 | Nieuws

Een oefenwedstrijd is maar een oefenwedstrijd. Dat mag dan zo zijn, maar voor de spelers van Rohda’76 kwam de 6-0 overwinning op ‘dorpsgenoot’ RVC’33 niet ongelegen. Aanstaande zaterdag staat de herstart van de competitie op het programma. Dan komt PPSC naar Bodegraven. En in de strijd om lijfsbehoud kan Rohda’76 de punten goed gebruiken. Daarom gold de klinkende zege op zondagderdeklasser RVC’33 als een mooie opsteker. Goed voor het zelfvertrouwen. Al was het verweer van de Reeuwijk-Dorpers wel erg pover. Dat was ook de verdienste van het team van scheidend oefenmeester Ed Kluivers. Dat gunde RVC’33 geen tijd om de bal op het gemakje rond te tikken.

De meest opvallende man aan Rohda-kant was zonder twijfel Pascal Hellingerwerf. De nijvere technicus nam vier doelpunten voor zijn rekening, twee vóór en twee na de rust. Arnoud Troost completeerde het half dozijn treffers. De waarde van de oefenwinst moet aanstaande zaterdag blijken. De wedstrijd tegen PPSC op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

R1 pascal 11 jan 11

 Pascal Hellingerwerf (r) was goed voor vier doelpunten. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie