0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sponsor van maart 2014: Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding
Unique

Sponsor van maart 2014: Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding

Door Beheerder | 2 maart 2014 | Nieuws

In 2014 is alweer de derde sponsor aan het woord in de rubriek ‘Sponsor van de maand’. In dit onderdeel laten wij onze weldoeners aan het woord en lichten zij hun bedrijf toe, maar ook waarom ze verbonden zijn aan Rohda’76.

 

Eduard Craanen gaf als laatste het stokje door aan de familie Hans. Zij leggen uit wie ze zijn, wat hun bedrijf precies doet en waarom Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding  sponsor is bij Rohda’76.

Unique

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

Op dinsdag 1 april 1980 in Bodegraven startte Jaap Hans op zijn zolderkamer met het verhandelen van de eerste veiligheidsklompen. Al snel werden de zolderkamer, de schuur en de Koningstraat te klein en werd besloten Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding te vestigen op de Doortocht 14 in Bodegraven.

 

Over u en uw onderneming:

De tweede (huidige) generatie, Gerrit-Jan Hans, kwam in het jaar 1984 zijn ouders versterken. De core business van het familiebedrijf werd steeds meer gefocust op bedrijfskleding en werkschoenen. Met trots zijn wij toentertijd al A-dealer van Mascot Workwear en Bata Industrials geworden. In de loop van de jaren sloten merken als Tricorp Workwear, Rom88 en 3M bij ons aan. Grote en bekende merken in de bedrijfskleding en werkschoenen branche. Door de lange betrouwbare samenwerkingen kunnen wij erg snel handelen betreft het leveren van ons assortiment. Snel groeide Unique met zijn diensten.

Het bedrukken en borduren van het bedrijfslogo werd nog zorgvuldiger aangepakt en met een eigen chauffeur worden de kledingpakketten op naam van de medewerkers franco huis geleverd. Binnen vijf werkdagen leveren, inclusief bedrukking van de werkkleding, werd onze maatstaf. Augustus 2012 stapte de derde generatie Patrick Hans in de voetsporen van zijn ouders en grootouders. Met nieuwe frisse blik verstevigt hij het Unique team. Ondertussen is het huidige hechte team uitgegroeid tot vijf enthousiaste personen. Met ruim 30 jaar ervaring en persoonlijke service kunnen en willen wij ook u vrijblijvend van dienst zijn, zodat u in de toekomst veilig en schoon te werk kan gaan!

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding is minimaal 15 jaar clubsponsor van Rohda’76. Daarvoor was Jaap Hans al jarenlang een trouwe speler en supporter. Een leuk weetje, wat de meeste mensen niet weten, is dat het clublied van Rohda’76 ‘Blauw, witte kleuren’ door Jaap Hans is geschreven als zijnde Rohdaantje.

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Via de eerste generatie van Unique Bedrijfs- & Veiligheidskleding waren wij altijd al verbonden met Rohda’76. Bij de bouw van het huidige clubhuis was Jaap Hans al actief door het bouwverslag te schrijven als eindredacteur van het Rohda’76 clubblad. Tevens voetballen diverse familieleden momenteel bij Rohda’76 in een selectie-, jeugd- en dames elftal.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

Rohda’76 is een club met goede normen en waarden. Afgelopen jaren zijn er bestuurlijke veranderingen geweest, die tot nu toe mooie dingen hebben gebracht, bijvoorbeeld de bouw van de nieuwe kleedkamers.

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Weku B.V., een mooi bedrijf! Vorig voorjaar waren wij samen met o.a. Weku B.V. genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee, dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Weku won in hun categorie, een eervolle prestatie!


Volgende maand komt Cees de Groot aan het woord. Houd de website dus in de gaten!


Benjamin Rutjens

Rohda’76 (sponsorzaken


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie