0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 hangt aan een flinterdun draadje
R1 19 april 14

Rohda’76 hangt aan een flinterdun draadje

Door Beheerder | 20 april 2014 | Nieuws

Na de 2-1 nederlaag bij Zestienhoven is de kans op behoud van het derdeklasserschap voor Rohda’76 bepaald niet toegenomen. Met nog twee wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand op zowel Victoria’04 als Gouda vier punten. Op zaterdag 3 mei ontvangen de blauwhemden VVOR thuis en week later wacht de afsluitende wedstrijd tegen Victoria’04. Beide ontmoetingen moeten winst opleveren, maar de Bodegravers hebben het lot niet meer in eigen hand.

Tegen Zestienhoven liep Rohda’76 in de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan. Dat had ook andersom kunnen zijn als de scheidsrechter in het vloeren van Pascal Hellingerwerf een strafschop had gezien. Nu wuifde de onpartijdige de overtreding weg. Na de thee kende junior Mitchel van Waveren een ongelukkig moment. Hij werkte de bal in eigen doel, 2-0. Esli Westmaas bracht de spanning weer terug, 2-1. Even later had Arnoud Troost zelfs de gelijkmaker op de schoen, maar de aanvaller kwam niet tot het beslissende tikje. De eerstkomende wedstrijd speelt Rohda’76 thuis tegen VVOR op zaterdag 3 mei. Aanvang 14.30 uur.


R1 19 april 14

 

Esli Westmaas blijft zijn tegenstander voor. Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie