0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Veiling Rohda Business Club levert 4.000 euro op
Rohda76.RBC.diner 800x600

Veiling Rohda Business Club levert 4.000 euro op

Door Beheerder | 1 april 2014 | Nieuws

Het diner en de daaraan gekoppelde veiling van de Rohda Business Club (RBC) heeft ruim 4.000 euro opgeleverd. Dat bedrag stort de RBC op de rekening van Rohda’76 om de bouw van de twee nieuwe kleedkamers te financieren.


Voor het diner hadden 50 ondernemers en hun genodigden zich aangemeld. Die kwamen naar het à la carterestaurant van speelparadijs Kindereiland aan de Doortocht. Daar wachtte een viergangendiner, bereid door Edwin van den Heuvel van Koksvisie. Deze culinaire topper is huiskok van de directie van Aegon. Ook was Van den Heuvel één van de geselecteerde koks voor de nucleaire top in Den Haag. Peter Heemskerk van Vinorico selecteerde de wijnen. Niemand minder dan John Zonderop trad op als veilingmeester. Een rol die hem uiteraard op het lijf geschreven is. Hij liet de aanwezigen bieden op een rijk geschakeerd aanbod van producten en diensten. Al met al een geslaagde avond die Rohda’76 aan een mooie bijdrage heeft geholpen.


Voor haar leden organiseert de RBC periodiek bijeenkomsten en uitstapjes. De ene keer staat een actueel thema of een bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt de nadruk meer op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Of, zoals dit keer, het binnenhalen van geld dat ten goede komt aan Rohda’76. Het bestuur van de RBC bestaat uit voorzitter Erik Dijk, Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank), Wulfred Beijeman (Kubus) en Danny de Vries.

Rohda76.RBC.diner 800x600

 Impressie van het diner en de veiling van de Rohda Business Club


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie