0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Een zeer geslaagd E & F toernooi
toernooi 24 mei 14 2

Een zeer geslaagd E & F toernooi

Door Beheerder | 24 mei 2014 | Nieuws

Wederom heeft de toernooicommissie voor heel veel kinderen een een prachtige dag verzorgd. Het toernooi dat werd gespeeld in een ochtend en middag sessie en verdeeld over negen poules. Een behoorlijke tegenvaller voor de organisatie was, dat SC Woerden zonder tegen bericht het liet af weten. En als je nagaat dat SC Woerden met vijf teams mee zou doen was het weer een heel gepuzzel voor de organisatie om alles weer in het gareel te krijgen.

 

Voor de rest is het allemaal perfect gelopen: De EHBO had gelukkig niks te doen, de mensen achter de bar hadden het druk, de scheidsrechters floten prima, de omroeper deed het foutloos, de mensen van de commissiekamer hielden de standen keurig bij er werd door de teams zeer sportief gestreden, het was gezellig druk, de auto’s werden keurig naar de parkeerplek gewezen, de mannen en vrouwen bij de attracties waren scherp, de prijzen werden vakkundig uitgereikt door voorzitter Arjan Griffioen en trainer Joop Bockling. Een hele lijst bij elkaar en om kort af te sluiten. Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie hulp !

 

Voor het eerste deed er een team uit het buitenland mee, en wel Northwood FC uit Engeland, zij werden in in hun poule eerste.

toernooi 24 mei 14 2 

 

Photos of this tournament, click here >>>

 

Dankzij de sponsor waren er mooie attracties

 

toernooi 24 mei 14 1

 

 

toernooi 24 mei 14

 

 

Het was druk bij de prijsuitreikingen

 

toernooi 24 mei 14 3

 

 

Foto’s van het ochtend toernooi Klik hier >>>

 

Foto’s van het middag toernooi Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie