0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Oudewater E2 – Rohda’76 E5
E5 18 okt 14

Oudewater E2 – Rohda’76 E5

Door Beheerder | 19 oktober 2014 | Nieuws

Volgt u ook de kwalificatiewedstrijden voor het EK van Oranje? 3 punten uit 3 wedstrijden is vergeleken met het WK van afgelopen zomer wel erg mager. Wat is uw mening? Zijn de spelers na het WK nog niet fit? Is bondscoach Guus Hiddink niet de juiste persoon? Zijn de spelers niet goed op elkaar ingespeeld? Teveel onrust op het veld?

De E5 lijkt wel een klein beetje op Oranje. De E5 heeft 3 punten uit 6 wedstrijden. Ligt het aan de coach, dit kunnen we vandaag uitzoeken…. (sorry Jan-Willem)

In alle vroegte en op de eerst dag van de herfstvakantie verzamelden de E5 om 7.30 uur in het donker bij Rohda voor een uitwedstrijd tegen Oudewater E2. We waren precies met 7 man, na het omkleden werden de posities op het veld verdeeld. Luca keeper, Tobias, Thom en Daan verdediging, Danny, Huibert en Erik spits. Met Eric aan de zijkant van het veld, Annelies en Alexander bij het doel en Rob en de vader van Luca als supporters werd de E5 aangemoedigd.

Helaas lukte het niet om de drie spitsen tegelijk naar voren te krijgen. Met 3-0 gingen we de rust in.

De tweede helft wisselden een paar plekken, Huibert keeper, Luca midden verdediging en Thom midden spits. Al hoewel Rohda een aantal mooie kansen kreeg lukte het maar eenmaal

om de bal in het doel te krijgen. Met 8-1 floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

 

Dus het ligt niet aan de coach. (Jan-Willem, we zijn blij met je als leider. Wie weet is er nu een vader of moeder die je hierbij wilt helpen)

Als we zaterdag 25 oktober een teamtraining hebben gekregen, kan het ook er niet meer aan liggen dat de E5 nog niet goed op elkaar ingespeeld is….

 

Vanaf november gaan we voor de winst!!! 

E5 18 okt 14

E5 11 okt 14

 

 

Familie Domburg


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie