Home » Rohda F4G – Cabauw F4M
F4G 22 nov 14

Rohda F4G – Cabauw F4M

Door Beheerder | 22 november 2014 | Nieuws

En jaaaaah! Daar is ie dan! De eerste overwinning van de F4G mag opgetekend worden. Na in het eerste deel van het seizoen week na week met dubbele cijfers verloren te hebben, is het team nu ingedeeld in een nieuwe poule. Het complete tiental aan dames en heren stond te popelen om aan alle supporters te laten zien hoe thuis ze zich voelen in de nieuwe competitie.

De meiden van de F4M van Cabauw werden het slachtoffer van de dadendrang. Al in de eerste minuut sloeg Rolinde toe. Ze zou wel eens even laten zien dat onze F4 echt wel kan voetballen! Niet veel later stond Ruben precies op de juiste positie om de 2-0 in te schieten. Op slag van rust was het Tessel die de 3-0 op de kaart zette. Keeper Nash had een rustige eerste helft!

Na de limonade bleek dat de ploeg van Cabauw zich herpakt had. Ondanks de degelijke verdediging van Fiene lukte het de spits van de roodhemdige tegenstanders om de bal, waarvan iedereen dacht dat ie voorlangs zou gaan, toch net het doel in te schuiven. 3-1 dus. Maar dit doelpunt zette ook Rohda weer op scherp, en zo werd de wedstrijd rustig uitgespeeld.

Heel professioneel werd daarna de penaltystrijd afgewerkt. De een na de ander schoot hem erin. Tycho liet zien dat hij als keeper ook echt niet bang is van de bal en stopte verschillende penalties van Cabauw. De pingel van Ruben daarentegen was virtuoos! Het net bolde en de keepster van Cabauw had het nakijken!

Een fantastisch leuk begin van de nieuwe competitie voor het team van coach Jim! Fiene, Melissa, Nash, Stan, Tycho, Raf, Rolinde, Roos, Ruben en Tessel, hartstikke goed gedaan!