F2 8 nov 14

VEP F6 – Rohda’76 F2

Door Beheerder | 10 november 2014 | Nieuws

EEN VROEG POTJE VOETBAL BIJ VEP –  WOERDEN!

Een frisse maar mooie zonnige zaterdagochtend bij VEP F6. De jongens hebben er zin in na de 5-3 overwinning van afgelopen week.

De wedstrijd begint in de kleedkamer zoals gewoonlijk met de Tip van Teun!

Teun is het jongere broertje van Joep en gaat trouw iedere wedstrijd mee met de jongens. Iedere week geeft Teun een tip.

De Tip van deze week is: achter de bal aan en schiet deze in de hoek van het doel.

Eerste helft:
De wedstrijd begint al meteen goed. Van beide kanten zijn er kansen. Rohda heeft de meeste kansen in deze eerste helft.

Luca heeft een mooie redding bij het doel. Met een sliding komt hij nog net bij de bal en voorkomt zo dat deze het doel inrolt.

Daarna was het Herby die met een prachtige redding voorkwam dat de tegenstander op voorsprong komt.

Matthijs, die als keeper in de eerste helft stond, was goed wakker. Met een geweldige stoot poeiert hij de bal de bal weg. Wat een goeie redding!

Dan let de tegenstander even niet op en Jassim is op stoom en scoort de 0-1.

Na 20 minuten is het  2-1 en gaan we de rust in.

In de kleedkamer krijgen de jongens een lekker aanlengdrankje, zodat ze de tweede helft er weer tegenaan kunnen. Na een peptalk van de begeleiders gaan ze het veld weer in.

Tweede helft:                                                                                                                                                    In de tweede helft is Herby keeper. Ook nu weer meteen volop actie. Na een corner is het Joep die de bal uitverdedigd. De F2 staat nu wat meer onder druk. Luka met een mooie verdedigende actie aan de rechterkant van het veld.

Na weer een corner voor de tegenpartij schiet Luka de bal naar Joep en Joep trapt de bal weg. Jesse werkt met een hakje de bal weg.

Niet geheel volgens verloop van de wedstrijd komen de jongens met 3-1 en vlak erna 4-1 achter.

Dan een mooi 1-2tje tussen Jens en Jassim, waaruit Jassim de 5-2 scoort.

Ondanks dat Boaz de ‘tank’ van de tegenpartij goed verdedigt, scoren ze toch nog de 6-2.

Uiteindelijk is de eindstand 7-2 geworden.

Jullie hebben goed gespeeld jongens van de F2. Aanstaande zaterdag spelen we thuis tegen Zevenhoven F2.