F4G 14 mrt 15 1024x768

Siveo F3 – Rohda’76 F4G

Door Beheerder | 16 maart 2015 | Nieuws

De F4G heeft weer een overwinning op zak.

Uit bij Siveo te Zegveld wisten ze een 3-0 zege te behalen. In de eerste helft zag het daar nog niet naar uit. Beide partijen konden eigenlijk geen kansen creëren. In de laatste 5 minuten voor rust drong Rohda wel steeds meer aan maar kon niet tot scoren komen. In de tweede helft werd Siveo meer onder druk gezet en met een verrassend afstandsschot van Melissa kwam eindelijk de 0-1 op het scorebord. Door prima verdedigend werk van Fiene en Nash had keeper Tycho weinig te doen. Op aangeven van Melissa en Tessel wist Rolinde binnen twee minuten twee maal te scoren en zo de eindstand op 0-3 te brengen.